hoppas vi ses igen Melina

saknar dig melina. Du vet de. Vi alla saknar dig. hoppas att vi ses igen. Sist jag såg dig var för ca 3 månader sen.
vill bara att du ska ses dehär. och jag hoppas att du vet det.
men jag lovar att vi kommer ses snart.

minns du?
älskar dej melina.<3  / alma

Galen midsommar...

Fyfan vilken jävla midsommar. Först var jag och anna hemma. Sen ville vi dra på liten fest. Så vi drog på fest med ellie. Och den festen var i svartbäcken. Jossan skulle också komma. hon hade vart i stan på fest med bea och bella. Så hon ringer vid 2 och säger att hon är på bussen. Hon hoppar av vid tyrestavägen. Där hon blir misshandlad av sitt ex. fan vad jag hatar han nu asså!! Vi tog en taxi till jossan. Jag sprang ut ur taxin och kramade jossan<3
Juste när jag pratade med jossan så sa hon: tack för att du finns alma, jag älskar dej. du är fan bäst! Så jag började nästan gråta. Och sa desamma gumman. Sen hoppade anna av och väntade med jossan. Jag ellie och en kille åkte hem till hennes ex. jag knackade på och hans mamma öppnade. Jag berättade som det var. Att han hade slagit honom. Han blev helt galen och stog och skrek på oss. Pelle ville slå honom men vi vad honom att inte göra det. Jossans ex försvann ett tag. Sen så pratade vi med hans mamma. Sen efter ca 2 min kommer han tillbaka. helt plötsligt så fick jag något i ögonen. Och det var pepparspray. Fan va ont det gjorde. Jag satte mej på knä på marken asså fan va ont det gjorde. Jag fick ett glas mjölk som dom hällde i mina ögon. Pelle sa att det va bra om man har fått pepparspray. jag började blöda näsblod oxå. Så ni kan tänka hur jag såg ut sen. Efter de så gick vi hem till jossan och pratade med hennes mamma till klockan 6 i morse. Sen somnade vi. Idag så har jag badat och kollat på en film. Fan va ont det gjorde när jag sköljde av ansiktet. Så testa altid pepparspray.

juste jossan är ett påhittat namn hon egentligen något annat. 

kram på er / alma

Midsommar

glad midsommar alla!



ni får ha det så bra / alma och anna

godkväll

halloj. jag skrev igen;) wow! är hemma nu. väntar på att anna å emmy ska komma hem. emmy ska sova här idag. kommer bli mys. hoppas att dom kommer snart.
vi ska dela på en säng inatt. hoppas att ingen ligger på golvet imorgon bara.
juste.. lite planer för morgondagen då. ska upp vid 8 och åka till stan och äta lunch med pappa. fast vid ca 11. men jag måste upp 11. ska tvätta mitt hår innan. Sen när vi har ätit ska vi åka till landet. anna och emmy ska också me. men dom åkter med anders och hans kompisar i anders bil.
kommer att bli asnajs. ska ta årets första dopp på landet.
kan lägga ut en bild på huset. har dock ingen nybild. men jag kan ta en där uppe.
men här kommer hem lite äldre bild.

hundra år senare..
hittade ingen bild.. aja. men jag tar några på landet.
kram på er.

i annas och emmys skola

tjaaa. är i emmys och annas skola. vi ska snart käka (hoppas jaaaaog) men vi hörs sen.
hahaha alltis när jag säger de så skriver jag inte den dagen.
aja men jag ska försöka blogga när jag kommer hem.
kraaam

dags att flytta!

yes så ere! nu flyttar vi :D jag,mamma, peter,alma & simon ska flytta till ett radhus. vi bor nu i en lägenhet på klenavägen (vendelsö).  vi flyttar in den 31 juli! fan va najs ;) vi kommer att flytta till Svartbäckens By 432!  det är på samma gård som min kusin (johanna karlsson) . kommer bli grymt najs!

lots of love, anna ekström

ska till stan

ska till stan med cornelia och pernilla.
ses sen.
kram / alma

konfirmationsmöte på dalarö snart

ska på konfirmationsmöte på dalarö snart. så jag kommer åka förbi min lilla älsklingshäst på vägen. saknar honom. han ska tävla med veronica i helgen hoppas att det går bra.
nu orkar jag inte mera.
kram/ alma

INTERNT SKÄMT




Ta fram din mobil tryck neråt i 7 sekunder och släpp, byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Kära Hannah. För det första vill jag säga att Milla är den bästa vän jag haft, och att Beccaär helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Ebba och Ida Segerhjelm gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Niklas Frodin får ett lyckligt liv tillsammans med Bea. Jag vill säga tack till Favre för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Johan Sandström. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Micro tog sitt liv. Snälla Ticksy sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Clabbeklubba och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Håkan Sandström som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Koivu, eftersom han varit otrogen mot min käraste Pierre. Jag vet att Cattis kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Frida Krüger för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Jossan och Mia Lennhammer, och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Veronika Klopotowski.

lots of love, anna ekström

hahahahah!

var nyss inne på youtube och hittade denhär videon!
så jävla misslyckad brud asså :D



men på ett sätt är hon så jävla skön!
men vet inte om man ska hata eller älska henne..
vad gör ni?
// alma

hemma från skolan, dag 2..

hejhej. är hemma från skolan idag. var hemma igår oxå.. Då kollade jag på one tree hill hela dan. har 1 och andra 2 boxen eller vad de nu heter. Ska kolla vidare på de. Sen blir det sallad från pizzerian till lunch. ha de så bra.
kraam / alma

misshandel påväg hem när vi var i gullmarsplan

jävla kärring! vilken jävla kärring! jag och emmy var påväg hem från skolan. vi hoppade på tuben i slussen mot skarpnäck. vi hoppade av vid gullmars och gick upp för trapporna och jag gick igenom spärrarna och tittade på tidtabellen för att se när bussen gick. då vänder jag mig om för att se om emmy är efter mig, då står hon i spärren på andra sidan, den sidan där man drar igenom sitt busskort, och kommer inte ut. för då står de en "kärring" där och släpper inte ut henne. emmy ber snällt att hon ska flytta sig, men hon svarare/skrek : "det finns andra spärrar du kan gå igenom!!!" då försöker emmy tränga sin förbi henne, då tar hon tag i emmy och slänger henne tillbaka in i spärren. och när hon gör de går jag fram till henne och ger henne min hand för att jag ska dra ut henne därifrån. då tar "kärringen" tag i min vänsta arm och börja dra i min arm och börjar skaka mig. hon försöker dra loss mitt grepp från emmys hand. hon blir helt fustrerad och skakar oss båda. hon hade värsta järngreppet om mig arm, jag kunde inte dra tillbaks armen. så tyrcker emmy sig igenom och vi går upp till bussen. på bussen tar jag av mig min tjocktröja för att ta en titt på amen. då är den helt svullen och jag har rivmärken över hela armen. emmy tar också en närmare titt på sitt ben, då har hon ett jack i betet och har fått ett blåmärkt på benet. och till alla som säger "man ska se upp till vuxna" det är inte så himmla lätt när sånt här händer! och allt folk i gullmars som stod runt oss och bara tittade ?! hur ska man kunna ha respekt för vuxna när de inte hjälper en? hur ska man kunna få hjälp ? "kärringen" var ju förfan asstark och stor. vi kunde inte göra ett piss!!

till er som var i gullmars och såg detta:  " TÄNK OM DE HADE VARIT DU" ,"TÄNK OM SAMMA SAK HÄNDE DITT BARN"  jag vill bara säga att det är så jävla fegt att bara stå och TITTA PÅ! och till er andra som ser våld i vardagen - GÖR NÅGOT!

 
 här fick emmy ett jack och ett blå-              här blev jag riven och fick sår över
          märke och en bula                                              hela överarmen


you never know..

heeeeeelt seriöst! vad händer? VAD HÄNDER !?!? vad har hänt med det fina vädret som var igååååår? idag är det PISSVÄDER rent ut sagt.. fan då! jag och emmy som hade varit och sooolat heeela dagen, fick asfräsch färg. och idag, hmm...solariet? vi som hade planerat att sola hela dagen idag.. aja. får bli inne istället och plugga. men nu ska jag och emmy tagga hem till mig och hämta några saker och sedan vidare hem till henne . men ni kan få se hur bruna vi blev efter en hel dag i solen från igår..

PS: bilderna är ifrån när madde solade solarium igår, hon blev avis på våran fräääna bränna!
 

lots of love, anna ekström

måndag och härligt väder

hejsan!

det var ett tag sen, hur har ni det? sorry, men de har inte funnits tid till att skriva. men nu hittade jag en liten lucka så tänkte passa på och skriva några rader. det är måndag idag och klockan är 09:55 och jag sitter i skolan med emmy & ida. vi tänkte gå ut och arbeta, det är ju sååå sjuuuuukt fint väder! helt galet, inte ett moln på himmelen. och stekande sol! sommaren har verkligen börjat. det börjar närma sig sommarlov också!!! bara 2 veckor kvar, yes yes yes! men de finns en del saker kvar att göra i skolan. ska tex göra 2 prov på onsdag ( ett idrottsprov & ett engelskaprov ) och skicka in 2 uppgifter om sveriges demokrati på fredag. så de är en hel del på gång, men det kommer fixa sig. annars är det lugnt i skolan för övrigt. men nu ska vi ut och soooooola lite, men ni får ha det så bra så hörs vi snart!

ps: syrran och jag ska shoppa lite idag efter skolan, najs!

lots of love, anna ekström

RSS 2.0