plugg & plugg .. det tar fan aldrig slut!

hej på er!
sitter och pluggar sveriges demokratisering just nu, det går faktiskt ganska bra. blir jag klar innan 4 får jag åka hem till agge i gnesta =) det ska bli fett jävla kul! nu måste jag bara kolla sl så jag kan ta mig dit när jag är klar .. men ni får ha det så bra i helgen, själv kommer jag hem på lördan eller söndan. nu måste jag plugga vidare..

ps: hästen kommer hem idag också, alma & pappa åker och hämtar den idag vid 4!

lots of love, anna ekström

måste spriiingaa

måste skynda mig nu!
bussen går strax, åker iväg och tränar basket nu .. vi hörs
kanske senare!

lots of love, anna ekström

onsdag, min sista skoldag

thats true! det här blir min sista skoldag den här veckan! mår lite sisådär, så ska inte med klassen ut i skogen imorgon. istället ska jag vara hemma och jobba med mina rester, vilket känns jätteskönt! vill inte ha kvar dom på mitt samvete. får en liten klump i magen när jag tänker på dem, men de är inte så mycket. mina lärara tror på mig och säger "anna det här kommer du fixa, det är ingen fara" det känns ju kul & höra. nu är det ju bara upp till mig så de är bara göra klart dom. idag ska vi vara klara med våran årsvision också, den ska vara inlämnad klockan 15:00 då är de dead line. själv så satt man och skrev på den igår kväll och en stund nu på morgonen så skickade stolt in den till min ansvarspedagog klockan 10:38. allt känns så busenkelt när jag pluggar i tid och inte gör allt samma dag, eller dagen innan! ska fortsätta jobba på sädär så kommer mitt andra år på gymnasiet bli kanon =) men nu ska jag och anjos ut och ta lite frisk luft, sen ska jag och lina käka lunch. och igåt var jag och lina och köpte skor, eller jag gjorde, lägger upp en bild lite senare .. guuuud asså, är så sjukt trött idag! plus att det är träning ikväll :/ .. hur ska de gå?

nu ska jag gå ut med anjos,
lots of love, anna ekström

angelica backlund, det finns bara en som dig ..

sitter i skolan nu och arbetar med lina om en uppgift. fan vad träningsvärk jag har efter gårdagens träning! helt sjukt! saknar agge också som fan, hon är den enda som förstår. hon är bäst helt enkelt. våran vänskap har fått så starka band på så kort tid, de är helt sjukt! skulle aldrig göra nått för att bryta dom banden. agge vet man alltid var man har henne. hon ställer alltid upp och vi pratar varje dag, allt känns så rätt med henne. hon är äkta, och inte  falsk som de flesta. tror nog jag åker till agge i helgen eller om hon kommer till mig de har vi inte bestämt ännu, men ses ska vi i vilket fall som helst göra! när man umgås med agge känns allting bra, precis allt. vi är så lika på nått sätt att vi förstår precis vad den andra tänker. hur ofta träffar man en sån person? har varit ärlig och öppen mot henne från dag 1 och de är inte många jag känner att jag kan öppna mig för. en del personer sabbar allt man sagt i förtroende när de blir bråk, därför säger jag inte allt och håller de för mig själv istället. men för agge öppnar jag mig som en öppen bok. hon är en riktig kompis!

tack för att du finns, din anna

dagens outfit

hej bloggen ska gå ner och äta nu.
Men här är iaf dagens outfit.



allt från gina.
pusspuss

godnatt sötisar

ses imorgon, slutar tidigt då.
puss och kram.
/ alma och anna hälsar också.
<333

mobilräkning

fick nyss hem min mobilräkning. Och när jag öppnade de så blev jag glad. Denna månad har jag ringt och smsat för 285kr.
Förra månaden blev det 450kr.
Så det är jättebra.
så jag ska hjälpa pappa i köket nu.
hörs sen.



puss / Alma

kul med måndag!

neeeeej! det är de verkligen inte! hej på er. visst känns de trist med måndag? det tycker iaf jag, skittråkigt! helgen går faktiskt för fort. tillbringade min helg hemma hos familjen backlund i gnesta. löken (jennifer) var också där när jag kom dit på fredagen, fast hon åkte hem på lördagen, hon hade varit där sen i onsdags. men vi åt smörgåstårta till middag på fredagen! fett jävla gott! den är som godast när lotta gör den (angelicas mamma). vi kollade sen på Eva & Adam, den var faktiskt asbra. var ju typ 100 år jag såg den. på lördagen åkte lotta och madeleine (angelicas syster) till deras morfar på kalas så jag och angelica var hemma själva. vi kollade på film, the girl next door, den var asbra! men nog om min helg, de är mååååndag idag och de betyder TRÄNING IKVÄLL! är hur otaggad som helst och hur trött som helst .. men jag måste gå. nu sitter jag och Lina Cole i skolan och skriver om våran "spaning i gullmarsplan" . vi skulle i fredags spana på folk och studera hur de konvercerade. så vi sitter och skriver en "spanings rapport". kuuuul! jag är hungrig också .. hehe gud vad jag klagar på saker idag, haha. nej jag är glad och så, men de känns inte helt ok med måndagar asså. dom är lite jobbiga. men nu ska jag skriva vidare med Lina, ni får ha det så bra! kommentera gärna och berätta om eran dag.

lots of love, anna ekström

(såhär skulle man ju hellre spendera sin måndag, om vädret tillåter och skolan brinner ner)

ska dra mig mot skogås

ska dra och sova hos Pernilla.
Datorn följer med.
ses snart.
puss<3

vill hem,hem,hem!

just nu smet jag ifrån lektionen lite för jag måste skriva klart en sak och skicka in den innan 15:00. och klockan är nu 13:59 så de är bäst jag gör det nu. men annars har de inte hänt så mycket idag .. varit ganska chill faktiskt. fast vi började ju dagen med att gå på en föroläsning från 09:15 - 12:00, de var gaaanska segt men de gick. nu är de bara en timme kvar tills vi slutar så ska skriva min rapport så fort som möjligt och gå tillbaka till lektionen! juste! efter skolan ska jag åka till handen centrum och träffa madeleine, jennifer & syrran. vi ska kolla på lite kläder och smycken. efter de åker jag hem och förhoppningsvis bloggar lite till!

lots of love, anna ekström

maaaaaaaaat tack

jag är såååååååååå hungrig! vill ha käk nu! började skolan som vanligt 08:30 men .. slutade 16:00!!!!! blev helt galen på det. brukar aldrig sluta då, shit asså. 2an kommer bli svårt. och har inte käkat sen lunchen som var klockan 12. och nu är klockan 20:10! JAG ÄR HUNGRIG! mamma & peter håller på att laga mat, men jag vill ha mat NUUU! kanske går fortade om jag hjälper till, men har typ kramper i magen så tror de är bäst att jag sitter kvar här, haha. nej nu ska jag gå och fixa lite saker på rummet, vi kanske hörs senare, är så himla trött!

lots of love, anna ekström


hallåhallå

Just nu är jag ganska irrriterad... Jag har nyss tagit lite bilder osv. Dock inte på mej.. Men iaf så skulle jag lägga in dom på min dator. Men min usb-sladd är spårlöstborta..
grr så arg jag blir. Anna har nog tagig med sig den hem till mamma..
aja.. orkar inte är jättesugen på pizza.. hmm har 50 kr. Kanske kan gå å köpa sig en liten pizza snart.


  

kram'

skolan

hej alla som fortfarande har sommarlov eller som gör precis som jag, sitter i skolan!

ska alldeles strax gå in på lektion så blir ett kort inlägg. vi jobbar nu i ett case som heter Flow. de handlar om att man ska beskriva och förklara ordet flow/flöde . hur de känns då och hur man kan göra för att hitta ett flow. ska käka lunch idag med ida, marre, anjos och dom, är vrålhungrig redan nu och vi har lunch om ca en timme .. men nu måste jag dra till lektionen. hare bäst!

lots of love, anna ekström

om jag hittar en stallplats..

om jag hittar en stallplats idag så får jag denna söta prick.

 

å Oscar heter han :)

dags för att köpa nya skor!



snygga va ?
lots of love, anna ekström


rakt i pannan!


bea filmar, syrran kastar glass på iza och maddan står bakom alma, hahaha kaos asså =)

lots of love, anna ekström

JA TACK!


SKOLA IMORGON!!!!!!!!!!

nej,nej,nej,nej,nej! sommaren har gått alldeles för fort! har knappt hunnit med att koppla av, känns bara som att jag har haft mer & göra och att tänka på .. men ska nog bli skönt ändå att komma tillbaka till "livet" och alla rutiner. denna sommaren slåg inte den förra, det var den bästa sommaren någonsin! sommaren 08, åhh blir helt varm inombords när jag tänker på den! men den här sommaren var inte så dålig, eller dålig & dålig, den var kanske inte som jag hade tänkt mig .. men den har varit bra. fast vädert var ju inte lika bra som förra sommaren. fast vi har ju inte haft "bra" väder på sjukt länge. är knappt brun i sommar, fick jättemycket färg när vi var 2 veckor på åland. men de är borta nu, så ser ut som vanligt helt enkelt. får börja sola solarium föfan! men jag hoppas allt blir som vanligt igen med skolan, kompisar, träningar osv. juste, nu är alma och pappa och kollar på en häst som alma ska provrida idag .. vi får väl se hur det går. hon lär skriva om de när hon kommer hem så vi får se då!

lots of love, anna ekström

ska få foderhäst!

Hej bloggen! Nu skriver världens gladaste Alma här i bloggen! Nu är de såhär att jag ska få foderhäst! På söndag ska jag och pappa åka ner till nyköping och jag ska provrida en häst. Ett varmblod på 8 år. Han kan gå i form i alla gångarter så det är ett stort +.
Sen får jag köra honom ibland också.
Så jag kommer ha skitkul! Hoppas bara att det går bra på söndag när jag rider honom. Kameran är med då. Så bilder kommer ut på söndagkväll eller på måndag.
åh. ni kan inte fatta hur glad jag är!
vill ni se hur han ser ut ?
Han är jättesöt!


han är den lite mörkare hästen.


4 dagar kvar

såg väääärsta sorliga filmen igår  :(  pojken i ramdig pyjamas. så sjuuukt bra. mm .. och idag ska jag in till stan med koivu och danne typ. eller vi får se om de blir så, dom krökade tydligen igår :P haha så man vet inte riktigt. i annat fall ska jag och cattis hitta på något :) har saknat henne som fan, verkligen. vi har typ bara umgåts i början av sommaren, förut brukade vi vara hela sommaren. jag bodde hos dom på sommrarna förut .. saknar det. men man ska inte klaga, den här sommaren har också varit bra! det ända som suger är ju att jag börjar skolan om 4 dagar. känns så inte helt okej, men livet måste gå vidare. nu tänkte jag göra mig i ordning med vi hörs senare ..



lots of love, anna ekström

mys och filmkväll med familjen

jag & syrran käkade subway till frukost/lunch idag till filmen Balto. det är en film från när man var liten, den är skitbraaa! lånade den av kusin johanna :) men nu hinner jag inte skriva mera när maten är klar ropar pappa! men vi ska iaf hyra film efter maten och käka glass. mums!


lots of love, anna ekström


bor hos pappa nu ett tag ..

kommer bo hos pappa nu ett tag. tror det blir bäst så. orkar inte med att vara hemma hos mamma, allt är bara kaos. är helt förstörd som människa .. allt är så jävla jobbigt just nu. jag vet inte vart jag ska ta vägen. så jag flyttar hem till pappa och mina syskon och hem till lugnet. jag tror jag behöver det. all stress och oro mår jag inte bra utav. kommer kanske inte skriva här så mycket på sista tiden, för jag har andra saker att göra. men ska försöka så gott jag kan ..


jag älskar dig pappa & har saknat dig jättemycket!

lots of love, anna ekström

är hos far

uppdaterar snart!

ska till rudan å bada

kameran är med.
hörs sen!

nu är det dags igen ..


var inte rädd för att fråga oss, vi svarar gärna på era frågor!
lots of love, anna ekström

sola ute på altanen

idag blir de att sola ute på altanen! känner att jag måste börja jobba på brännan, det här är inte helt okej liksom .. just nu sitter jag inne på facebook och kollar runt lite. ska bara käka upp mina nudlar med biffsmak och sen ska jag ut och steka fläsk!!!! haha. och idag är det derby också, mellan hammarby - djurgården . hoppas verkligen bajen tar hem det här, det behöver vi. jag kommer själv inte befinna mig på råsunda "råttsunda" för jag har no casch :/ menmen, vill ni veta vilken film som är världens bäääästa ? den är så grymt jävla bra, skulle kunna ligga inne hela dagen och kolla på den .. vet ni vilken jag menar? TWILIGHT SÅKLAR! asså den är ju så himla bra. har sett den nu två gånger hos min kusin. man tröttnar liksom inte på den, de är ju helt sjukt .. men nu ska jag nog messa kusinen och kolla om hon vill komma över och sola lite ;)


lots of love, anna ekström

godmorgon sötisar

allt bra? själv mår jag super!
igår blev de lite fest i vh. Det var inte så kul.men helt okej.. kom hem vid 1 tiden. Så satt jag vid datorn ett tag sen somnade jag :)
Idag ska jag åka hem till mamma och hömta kläder osv. Sen ska jag,pappa, monica och gustav åka och bada på gålö. Sen ska jag och pappa gymma ikväll.
Men nu måste jag gå ner.
Kram / alma

Godmorgon

Godmorgon bloggen och alla söta läsare.
Igår blev det krök med syrran och johanna. vi hade jätteroligt :D
Träffade massor av nya killar å en tjej :D hehe. Men vi kom hem vid halv 3. Satt och pratade med mamma och peter lite sen gick vi och la oss.
Idag blir det en hemma idag. Mamma har fyllt år så vi ska fira henne.
Nu ska jag kolla film med anna.
PussPuss


☆ ☆ ☆ ☆ ☆

igår var jag ute med syrran & johanna. vi var hemma hos koivu där bland annat hajden,niklas eklund, jocke, danne & classe var. classe & jocke känner jag inte, var typ andra gången jag träffa dom. men de var kul faktiskt, vi kom dit vid 22 tiden och åkte hem vi 02:00. var ganska lagom sådär .. för både johanna & jag skulle upp tidigt nästa dag. alma & niklas började kasta en apelsin genom rummet (blev ganska irreterad på dom) så jag sa åt dom att sluta. precis när niklas kastar den så stutsar den på bordskanten och välter ett vinglas. det var faktiskt lite kul. sen fick vi skjuts hem av classe, det var snällt. för han skulle också hem så jag frågade om han kunde släppa oss i svartbäcken. och igår var jag och johanna och shoppade i handen centrum, där köpte jag en jacka för 200 spänn i MQ. helt gaaaaaaaaaaalen snygg jacka! märket var twist&tango & jackan är beige. den var nedsatt på 75 % så när jag skulle köpa den kostade den 299:- men jag såg att den var lite smutsig på insidan så dom drog av 100 spänn, inte illa va?
såhär ser den ut ..
 
grymt fin! blev helt kär när jag såg sen, köpte den i stolek 34, eftersom den e så pösig & stor. och idag ska jag städa på mitt rum och sen kommer brorsan över, för vi ska fira mamma som fyllde åt förra tisdagen. och efter det ska jag  med jennifer & madeleine sandberg på fest. får väl se om alma & joahnna pallar en utekväll till.. ;) men nu ska jag käka frulle och börja städa :/

lots of love, anna ekström

alma som skriver

tjaaa. Idag blir den en dag vid svartan med johanna och syrran. Sen blir det nog massa film ikväll.
Lånade en massa filmer av jojjo.
har inte så mycket annat att säga. Men vi ses senare.
Puss!

snabbt inlägg

nu är klockan redan 11:47, och de betyder att jag har missat en massa soltimmar. inte helt okej, därför ska jag ut och steka nu om några minuter. min kusin johanna(www.waitingforeclipse.blogg.se) är påväg över hit nu, därför blir de ett snabbt inlägg. men vi ska iaf till svartan och bada & sola. sen ska vi åka till handen centrum och shoppa lite. johanna ska leta efter en klänning och jag ska titta efter lite sexiga underkläder, det kan man aldrig få för mycket av! och lite linnen och sånt. alma ska väl kolla efter lite smycken, som vanligt. men nu måste jag skynda mig så johanna slipper vänta, byta om till bikini och leta rätt på en handduk.

lots of love, anna ekström


this is how we like to ****

idag har var varit med systeryster & kusin johanna karlsson (http://waitingforeclipse.blogg.se) varit o badat & solat i svartan, de ligger i svartbäcken. en liten sjö typ. var jättemysigt och trevligt tills de kom en massa små snorungar, men de drog efter 1 timme typ. vi lekte i vattnet och på "flytbryggan" som är helt crashad :P men de var kul ändå, blev inte så mycket att jobba på brännan idag för de var molnigt hela tiden, så solen hann aldrig titta fram någonting :( men imorgon får de fan bli fint väder för jag måste bli jättebrun! haha .. imorgon är det fredag också, så jag räknar med fest. men i annat fall blir de mys framför vår öppna spis med chips och annat! har tagit de väldigt lugnt med festandet nu och de känns jättebra! men nu sk jag och bada igen med syrran & johanna .

lots of love, anna ekström


Ny design

Äntligen så har jag lärt mig lite hur man fixar till bloggen. Linnea lärde mig lite här om dagen och johanna lärde mig lite idag. Så de som är fixat kan jag nästan helt själv. Så det är iaf en liten bit på vägen. Men jag tyckte att det blev snyggt.
Och juste tack till johanna som lärde mig det idag!
Nu ikväll ska vi gå och bada lite. Sen ska vi hem till johanna och ha filmkväll. Anna är ute med hunden nu. Så hon ska blogga lite när hon kommer tillbaka.
Så hon bloggar snart.

bilden är tagen för ett år sen.

Puss / alma

stranden föfan

här kommer lite picts (;








bättre får man ju leta efter, eller ?

lots of love, anna ekström

superskön!


lots of love, anna ekström

snabbt inlägg

shu :)
var på bajenmatch i tisdags med madeleine & jennifer sandberg och syrran. men tyvärr förlorade bajen med 2-1 :( men vi ska gå på nästa derby igen, eller tidigare. får se om ekonomin tillåter. och idag har jag, alma, linnea & jennifer varit på schweitserbadet, eller hur de nu stavas, det ligger ute på dalarö. jättefint ställe! låg där och pressade hela dagen, och imorgon blir de samma. men nu ska jag, mamma, peter & alma käka middag och sen blir de fest med systrarna sandberg & linnea ute i tyresö.

lägger upp bilder senare, dom ligger på linneas kamera.

lots of love, anna ekström

hemma!!

äntligen är jag hemma.
så skönt. dagens planer:
springa 4 km.
träffa jennifer och madde<3

här är en bild på eva.
hästen som jag red uppe i umeå.

fin va :d

RSS 2.0