ska kolla film

jag och syrran ska kolla film. vi hörs senare.
kram / alma och anna

frågestund!

tänkte ha en frågestund.
fråga vad ni vill så kommer svaren på era frågon om ca en vecka.



/ systrarnaekström

sjuk..

är sjuk, mår inte alls bra.. Ska dricka te och kolla på film nu.
kraam<3

sista skoldagen för denna vecka!

yes yes yes! sista skoldagen för denna vecka, skööööönt! det behöver jag, har en del jag måsta plugga på också. mattediagnosen igår gick ju inge vidare, failade så jävla hååårt på den. haha, men ska göra bättre ifrån mig på provet :) jag lovar. inatt slaggade jag hemma hos emmy, för vi satt och pluggade hela kvällen hos henne igår så jag blev kvar över natten. men det var mys :) vi satt och pluggade på svenska provet (som vi har idag) och lite engelska. gick faktiskt bra. vi blev väckta av emmys pappa frekrik vid halv 7 imorse och jag var helt död! han hade försökt väcka oss i över en timme typ, fast de hade jag inte märkt. vaknade till med ett ryck när klockan var halv 7 då han slog handen i väggen. nu sitter vi här i skolan vid halv 9, för emmy ska göra ett omprov. sen ska vi åka hem till mig ett tag (för våran engelskalektion börjar 13:00) efter det har vi idrott i vitabergsparken från 15:00 - 16:00. så ser vår skoldag ut, och efter skolan ska vi åka iväg och sola i brandbergen. måste bättre på brännan och bli fräsch!

lots of love, anna ekström

min första basketträningen på över 1 år

sådär ja! då var min första basketträning avklarad på över 1 år, och jag överlevde! ;) det var ju inte så himla jobbigt, jag hängde ju med men kondisen fanns inte där och inte heller min rörelseförmåga! men de är något jag får jobba på helt enkelt! :) mitt skytte kom tillbaka rätt snabbt, behövde bara skjuta på korgen så satt de som handen i hansken. men de kändes för övrigt jättekul att komma tillbaka till laget och tjejerna verkade glada över att se mig på planen igen. ronnie (min tränare) var också glad över att se mig :) så nu har jag träning varje måndag mellan 19:30 - 21:00. ska bli riktigt kul att gå dit igen nästa måndag..

men nu ska jag hoppa in i duschen & plugga lite!

lots of love, anna ekström


datasalen

sitter i skolan. Har nyss skrivit lite om sverige. Ska redovisa det för klassen nu. Den kommer gå bra.
idag blir det rix fm med lite folk. vi hörs sen.
kram / alma

grattis bror!

grattis min älskade bror! idag fyller du 21 år :) ska bli kul att komma hem till dig idag och fira dig. släkt och vänner kommer också infinna sig. farfar fyllde 69 för två dagar sen den 12e, det får vi inte glömma heller! grattis på dig med!
vi var där och grattade honom, och vi fick en jättegod smörgåstårta! mina fastar jenny, linda och ullrika var där. var kul att träffa dom. och så var ju jag och mina syskon där.

men jag tänkte bara säga grattis på födelsedagen!

lots of love, lillasyster anna


två olika vägar

nu har vi gått två olika vägar. that´s it! nu räcker det. jag pallar inte bråka & de gör inte du heller. du sa att du behövde en pause, och jag gick med på det. sen över en dag förändrades allt. jag förstår att du är besviken med de gör dig inte sätt att bete dig som du gör. vi sa" bästa vänner" & " föralltid vi" .. var tog det vägen när du böt namn på facebook igår till "du är ingen vän längre, du var bara ett tidsfördriv" har nu lärt mig att man inte ska tro på allt folk säger, och att folk går olika vägar. men du fattar inte att du faktiskt sårade mig när jag såg det igår. blev väldigt ledsen. så skulle du aldrig skriva om någon av dina andra kompisar, men att skriva så om mig funkar? jag säger att jag tänker inte ta det, tänker inte svälja det och säga att det är lugnt. för de är det inte. du vet att jag inte vill bråka & att jag ska bevisa för dig att våran vänskap kan klara det här, och att vi kommer kunna gå vidare. men om du skriver sådär blir man osäker på om de verkligen är värt det. bara för att man blir ledsen och jävligt besviken, som du är, kan man inte bara häva ur sig vad som helst :/ folk blir faktiskt sårade, jag är sårad.

lots of love, anna ekström


basket igen!

är glad idag, väldigt glad..ska börja spela basket igen! för några timmar sen var jag i brandbergshallen för att diskutera med min gamla baskettränare om nästa års säsång. och nu ska jag börja träna igen, nästa måndag är det dags att börja spela. det känns så jävla skönt faktiskt! man kan tycka att bara komma hem från skolan och bara lägga sig på soffan eller hänga med kompisarna är liiiiivet. det var mitt liv fram till nu. visst, kommer inte glömma mina kompisar, men att dega på soffan blir jag bara tokig av. det är dags att jag gör något vettigt av mitt liv och börjar träna igen. har tränat i hela mitt liv men la plötsligt av bara sådär, efter 10 år. jag hade talang, det sa alla. men jag var trött på livet och ville umgås med kompisarna mer. men den här gången får jag kompromissa. jag vet att jag behöver träna för att må bra. jag kommer inte träna 4 gånger i veckan som förr, men kommer i alla fall satsa på det jag gör. och jag vet att det här är något jag vill, jag behöver det. är trött på allt bullshit kompisar emellan, allt tjaffs! behöver spela basket och rensa hjärnan från allt..bara släppa taget.

är som sagt jätteglad för att jag har ryckt upp mig själv och gör något vettigt. och jag har saknat laget jättemycket!! ska bli skönt att börja träna med dom igen, man blir ju som en familj. dom bästa spelkamraterna man kan tänka sig. måste gå och lägga mig nu i alla fall, men ni få ha det så bra! och kom ihåg, det är aldrig försent!

lots of love, anna ekström


för er som inte visste

så vann vi guld i lördags!
grattis till Hagahaninges u18!

lite roligheter..

här är en del gammla & roliga klipp som jag letat fram på youtube. tycker dom är helsköna!

tänkte börja med ett klipp från filmen Nattbuss 807. filmen är ju inspelad här i haninge & de är
lite kul :)


det här klippet visade min älskade vän ebba amaroso mig, vi har ganska sjuk humor så ni kanske inte tycker klippet är speciellt kul :P



här är ett videoklipp som jag själv filmat. det är emmy, garpen och hans polare. vi står i högdalen och väntar på tuben och får oväntat besök...



kommentera gärna!

lots of love, anna ekström

dags för final!

ska äta sen blir det final! är så j'vla taggad!
det blir bilder sen oxå, från finalen.
men dom kommer nog komma lite senare.
kram på er / alma

slutade skolan nyss

Gud va skönt med fredag! men imorgon blir det ingen sovmorgon, imorgon är det final 11.00 i brännkyrkahallen. Jag är så taggad så de inte är sant.
Ska vara hmma ikväll vi ska hem till pappa på middag idag. Vi ska grilla, med först stallet. har vart där 3 dar i rad nu.. Men Miranda ska rida idag så jag ska med.
har lite sommarblider jag ska lägga ut från igår på mej och mina bruds.
ps. jag i canadabyxor! ds

alla

alla

alla

jag på sofia och madde

alla<3

nu ska jag tå något att äta, skriver nog ikväll<3

// alma




skönt med fredag

veckan har vekligen bara susat förbi mig. kan inte fatta att veckorna går så fort! helt sjukt! och denna vecka har jag börjat 08:30 varje dag och slutat i snitt 12, så de har vekligen varit en behaglig vecka. hur har ni haft det ? :) sitter nu i skolan och har redan slutat och klockan är 09:50. najs eller vad? det blir att åka hem och lägga mig på balkongen och steka i soooolen! (måste bättre på min bränna) börjar bli blek såhär innan sommaren, usch! men innan det ska jag vänta på min bästa kompis emmy som skriver ett prov om svea rike. jag skrev det igår och det gick som sagt kanon! hon sitter i klassrummet bakom mig och jag håller tummarna för hennes skull. idag, senare, ska jag kanske träffa mon kompis sanna (hon som tog bilderna igår) ikväll men vet inte säkert. jag ska nämligen upp vid 9 på lördag och åka iväg och kolla på almas basketfinal, dom spelar i brännkyrkahallen klockan 11:00 . så vi kanske ses där? :) men nu ser det ut som att hon blir klar så får avsluta det här nu, men ni får ha det så bra alla läsare. nu ska vi dra från skolan, se you on monday vittra!

lots of love, anna ekström

studio

idag började jag halv 9 med prov! :( inte en morgon att föredra precis med de är så livet är. jag och emmy hade pluggat stenhårt hela kvällen innan. och det gav resultat! jag kunde alla frågor, lätt som en plätt. där ser man att det lönar sig att plugga lite ibland :) men nu ska vi inte prata mer om det, kan istället berätta att jag var i en fotostudio med min kompis sanna. det var första gången jag var i en fotostudio, men fick ändå till en del schyssta bilder ;) haha!









vild fantasi eller ? ;)

lots of love, anna ekström

08:30 - 13:00

från 08:30 - 13:00 ska jag sitta och göra ingenting i skolan!!!!!

jag trodde jag började 08:30 så gick upp i vanlig tid ( 06:00 ) för att inte komma försent. så när jag kommer till skolan börjar vi 13:00! så jävla otroligt! kunde fått sovmorgon till 11! fuck också, att man inte hade kollat upp de där lite bättre.
jag har engelska vid 13 sen slutar jag :/ fett onödig dag, men när jag ändå suttit här sen 08:30 kan jag lika gärna vara kvar. och idag så är de "prova på dag" i våran skola för alla 93:or som ska börja eller har sökt hit . och min kompis cornelia, som jag har spelat basket med sen jag var pytteliten, är här! så de är min tröst idag. vi ska väl gå och käka lunch nu vid halv 12 eller nått. pallar inte vänta tills 12..är hungrig nu! allting känns så tungt idag, men det går över. när jag kommer hem idag ska jag och mamma köpa smink åt mig! för imorgon ska jag bli fotograferad av min kompis sanna som går i 3e ring ute på fredrika bremer gymnasiet ( ute i haninge ) så det ska bli skitkul! ser fram emot det som fan, vet bara inte vad jag ska ha för kläder bara.. men jag kommer väl på något.

nej nu ska jag gå ut och ta frisk luft och så hörs vi kanske senare, om jag pallar :P undrar också varför inte alma skriver längre, hon låter mig sköta bloggen helt själv, hmm.... tack sis!

lots of love, anna ekström


strax lunch

nu sitter jag i skolan och måt jättedåligt :( funderar på att gå på matten och sen åka hem . mår verkligen dåligt, hängig och sånt. hade jag haft en pistol framför mig hade jag fan skjutigt mig själv :P hehe nej inte riktigt, men de är jobbigt att vara i skolan när man inte mår så bra :( men ska börja med att gå på lunchen, och se hur de känns efter. det blir säkert köttbullar eller kyckling. vi får kyckling typ 3 gånger i veckan, så man har ju lärt sig vilka dagar dom serverar det. suck alltså, är så trött på allting . fast jag har tagit det riktigt lungt i helgen, kommit hem och sovit och så. varit utvilad, men förstår inte hur de kan bli såhär nu? men de kanske bara är för att de är måndag idag ? haha! nej, de tror jag inte..mår faktiskt dåligt! tänk om jag har fått svininflensan ?!?! då kan jag lova att jag skjuter mig själv! fan jag hoppas verkligen inte det. det var ju någon tant som hade fått de i stockholmsområdet! och de sprider ju sig i luften :/ de borde spärra in henne i en bur :P nej men nu är klockan kvart i 12 så kanska dags att gå ner till lunchkön..

men ni får ha de så bra & hoppas ni inte fått svininflensan!

lots of love, anna ekström

helg med maddan & sofia

i fredags var jag med syrran, maddan & sofia! vi hade astrevligt. vi drog till en ferre i albatossen . det var jag som kände folket dära. men maddan, sofia & syrran fick snabbt egna kontakter. vi ska inte nämna att maddan & sofia fick en speciell kontakt av två konpisar ;) haha! resten är historia.. men vi hade jättekul iaf. syrran skulle vara hemma vid 12 så jag följde henne till bussen samtidigt som jag mötte mina kompisar pernilla & madde som också skulle till festen.
vi hade kul och spelade en massa kortspel. sen skulle jag, maddan & sofia på toa . då upptäckte jag att dom hade två prydnads änder. så vi tyckte de skulle vara kul & skoja lite med nästa toalettbesökare, så vi ställde dom på toalettsitsen. kan fortfarande komma ihåg hur jag stod helt dubbelvikt och bara garvade. men i alla fall, nästa besökare var en snubbe som vi inte hade hälsat på. sofia gick och satte sig i hans knä och frågade : gillar du änder ? han började asflina och ba : haha var de ni som ställde dom där ? därefter fick han sitt namn andpojken / andis . det blev inte mycket roligare än så, så sofias mamma kom och hämtade oss och skjutsade hem oss vid 2 tiden . så jag kom hem i lagom tid och gick och gick och la mig

sofia & jag på bussen


maddan & jag
           
                                           jag fixar med the and´s

                                           hahahaha!

                        jag madde och andpojken i köket

                          sofias andpojke ;)
 

lots of love, anna ekström

ska kolla på film

vi ska kolla på taken nu. Den filmen är skitbra!
ses sen / systrarna Ekström!

you are my angel, c



den här låten är tillängnad en väldigt speciell person för mig :)
du skulle börja le om du läste de här, men du vet inte om bloggen än så länge :P
men du vet att du finns i mina takar babe..

lots of love, anna ekström

vi hinner inte..

systrarna Ekström har inte tid att skriva just nu.

vi skriver när vi har tid istället.
kramar / Ekström's

alma skriver

heej, igår var jag på middag. Sen körde pappa hem mej. jag var för trött för att vara ut mitt inatten. Så jag åkte hem och sov istället. vafan.. det kommer fler kvällar. idag vet jag inte vad jag ska göra. jo först måste jag bada min lilla vovve. Sen måste jag åka hem till pappa och hämta kläder och min mobilladdare.
Sen får vi se vad som händer.
vad ska ni göra idag?
kram / alma

RSS 2.0