vi vann!

vi vann matchen med 3 poäng. Så vi har gått vidare.
Ska ta något att äta nu, sen ska jag sova.
Skriver mera imorgon efter allt pluggande.
puss på er  / alma

skön måndag

så var det en ny vecka. Mamma och peter är hemma nu, det är där jag är just nu för er som ville veta ;)
dom kom hem vid 1 typ.
så jag gick lite tidigare från skolan XD
har saknat dom. idag har jag match hemma i brandbergen vid halv 8. Så det ska bli jättekul att spela.
är jätte taggad! skriver mer om matchen är jag kommer hem sen.
Juste hade sovmorgon idag. Så jag gick upp kvart över tio. Det var jätteskönt att få sova ut. Pratar med bea nu, hon är sjuk..
hon är förkyld..
men vi får hoppas att hon kommer till skolan imorgon. Juste jag var nyss inne på hagahaninges hemsida så såg jag en annan bild på hela herrlaget från igår. kan lägga ut den sen. Jag tycker ärligt talat att det är skitkul att dom vann igår. Så grattis igen!
Juste jag har kemiprov på Torsdag så jag måste plugga jättemycke imorgon. För jag fattar ingenting och jag orkar inte göra omprov. Så det är lika bra att kunna det första gången. Så jag måste plugga jättemycket imorgon. Så ni får hoppas att anna skriver efter skolan. För jag ska hem och plugga kommer inte kunna skriva efter skolan. För om jag sätter mej vid datan så kommer jag intye komma här ifrån om jag vet att jag måste plugga.
Nu ska jag gå och köpa sportdryck med syrran skriver mer sen.

ser dom inte glada ut ? :D

skriver mera när vi kommer hem igen.

kram på er / alma, anna hälsar också!

Haga Haninge segrare i Basketettan 2009!

hej på er! förlåt att jag inte har skrivit nått men jag har haft fullt upp. I fredags var det krök hos rt sen skulle vi hem till jennifer och madde så mötte vi alla på vägen så vi var bara ute.
Igårkväll var vi bara ute också. Idag hade vi match, vi förlorade men jag var glad ändå. Efter matchen åkte vi till Lidingö och kollade på herrlagets final som dom vann 81-108. Så killarna vann sin serie som är basketettan(sveriges näst högsta serie) så grattis killar.
Så ni gjorde våran dag till en bra dag. Var lite tråkigt att förlora först men sen efter eran match var alla glada igen :D
Om ni vill läsa mer om matchen så gå in på Hagahaninges hemsida. Det är bara att söka på google.se (hagahaninge)
så ska hemsidan komma upp.
Nu ska jag hjälpa pappa tt göra lite sallad.

 
björn, herrlagets lagkapten. och den fina bucklan.
bloggar mer sen,
kram på er / alma


filmkväll med brorsan och emmy

hej allihopa!
ikväll blir det lugnt för min del. har varit i skolan idag tills 4, det var ganska sent och jobbigt för att vara en fredag. men då känner man sig välförtjänt av en svullokväll med bästisen och storebrorsan. vi ska väl bara kolla lite film och käka chips och dricka cola. emmy är just nu på stadsteatern med sin far fredrik, men hon skulle komma förbi vid 20 tiden.hon skulle ta med sig heartbreak hotel, en film med  helena bergström & maria lundqvist, den är faktiskt jäkligt rolig  & bra! men vet inte vad anders kommer att säga när vi sätter på en tjejfilm. anders är ute med min hund milo och borde vara tillbaka om ca 10 minuter..jag har dessutom laddat upp med ett jäng vofflor som jag och brorsan ska äta nu om en liten stund. snacka om att man kommer bli rund som en boll efter den här kvällen, haha! men det är de värt.ska bli så skönt att inte vara ute och fara på stan idag, utan att faktiskt bara ta det riktigt lugnt..



lots of love, anna ekström

dags att sova

nu ska jag fixa mej och sen sova. ska läsa lite engelska också.
lovar att vara lite mer på med att skiva imorgon.
ni får ha det så bra.
puss på er & godnatt / alma

hos jennifer och maddan

hejhej, jag är hos jenniefr och madde nu. Vi är några stycken här, jag bea, melina, swan, iza och bella sen är Johan och lilloscar här också.
vi ska nog sätta på en film eller nått.
skriver mera när jag kommer hem. så vi hörs senare.
kram på er / alma

godnatt bloggen

kom nyss ut en varmdusch. Det var jätteskönt att duscha. Jag ska gå och lägga mej nu. Anna gick nyss och la sej, hon hälsade godnatt.
hon skriver nog imorgon. Det kommer jag också att göra, men efter stallet.
Vi får se om jag hinner skriva lite innan skolan imorgon. Men de lär ni ju märka.
så, nu är klockan 10 i 10. Ska gå och sova.



/alma


alma ska duscha

tjabba, ska hoppa in i en dusch, sen kolla efterlyst. Skriver nog lite efter de om jag orkar.
puss / alma

ganjaman

världens bästa låååååååååååt!


tycker iaf jag! :D men nu ska jag sova så sött, skola imorgon! natti natti

lots of love, anna ekström

Dålig uppdatering

förlåtförlåtförlåt men jag (vi) har inte haft tid. Jag har pluggat och träna osv. Men för er som ser att jag inte har skrivit så kan ni kolla in min privata blogg http://almaiishere.blogg.se Där skriver jag minst en gång om dagen. Så får jag en skön känsla i magen :D
hahaha ett litet rimm där också.
Har nyss kollat på tv och one tree hill och ätit choklad och lakis.
Så jag känner mej rätt fet nu, ska träna magen lite.
ska bli smal till sommaren. För jag tänker inte ta hål i navlen förns jag är smalare.
jag hatar min mage. och jag ska känna att jag trivs med min mage innan jag tar hål i navlen. Så, nu har jag beträttat om lite komplex som jag har, men jag lovar er. Det finns fler, tro mej!
Så.. nu ska jah blogga lite i min andra blogg och skriva lite där om dagen osv.

en känd bild på mej, med lugg.
Ska nog klippa det igen. Finns vissa som säger de hela tiden:
alma du måste kilppa lugg, du är så söt i de.
Ska jag ska nog göra de lite närmade sommaren, som kommer snart.
när all SNÖ är borta!!!
kram på er / alma

G-MUNTA IMORGON

sitter just nu och pluggar på min G-munta imorgon. känns lite pirrigt, känner att jag inte kan allt man ska kunna.
men det är egentligen inte så svårt. man ska bara kunna förkara tex : vad är wiemarrepubliken ? , vad är demoktati ? vad är NSDAP ? vad är inflation osv..det är egentligen inte så svårt. (jobbar ju om andra världenskriget) just nu. sitter och lyssnar på lady gaga oxå, hehe. men nu måste jag plugga vidare så det sitter tills imorgon!
visst tycker jag lady gaga är bra, men den här remixen är så grymt mycket bättre ?
håller ni med mig eller ej ? (;



lots of love, anna ekström

halloj

tjena alla sköna people.
hade tänkt skriva igår, men jag fick lite saker ivägen så jag hann inte :/ men min helg har varit bra, finns ju vissa mer negativa saker & en del posetiva. igår var jag bara hemma. eller jag & anders kolla på almas basketmatch mot huddinge. haga haninge vann såklart eftersom huddinge suger och vi har aldrig förlorat mot dom. sen låg jag och kollade på någon krigsfilm med anders, sen somnade jag i soffan =) var något trött..
nu sitter jag i skolan och har världens huvudvärk! men får knapra lite iprem så går de väl över..

lots of love, anna ekström

alma här'

hej på er. tänkte lägga ut lite bilder från stallet som jag nyss fick av Jennifer. Vi tog dom för ca en månad sen, med de har inte gått att skicka men nu gick det.
Så för er som inte vet det så rider jag. På ett varmblod en toppenkille på 10 år. Har ridit han sen i höstat och vi tris jättebra med varandra. Ska få låna honom i sommar eftersom Veronica ska åka till Greklad hela sommaren. Så det kommer bli en mysig sommar.
aja nu ska jag lägga in bilderna och sluta skriva om hästar.
så här är lite bilder.


caracal och jag.


älskingen<3


cara å jag.

kanske lägger ut någon video senare.
men nu ska jag göra lite matte.
kram på er / alma

hemma!

Heeej på er kära läsare! har ni haft de en ar helg?
jag har haft det askalas! Igår efter skolan åkte jag Linnea ocg Swan och solade. Sen åkte jag och Linnea hem till mej.Vi fixade oss lite sen åkte vi på kryssning. först gick vi till hytten sen tof vi lite kort med Linneas kamera. Sen kollade vi öppetiderna på badet. Som skulle öppna vid 9 eller nått. asså nästa dag.
Men de var öppet när vi kom dit men då ville vi inte bada. Så vi gick och åt vid 9. Vi åt lite av allt. till efterrätten så blev det glass med grädda och chokladpoudding. Efter middagen gick jag och linnea och dansade till the sckotts som spelade på båten.
Han som sjunger är fan skitsnygg. han kollade mej i ögonen ca 5 gånger. han kollade i ca 5 sek så också. Så de var najs. Vid tio när discot öppnade träffade vi några 20 åringar som vi snackade med. Vi skulle ses på discot senare.
Dom kom dit vid va 12. Vi var där vid ca halv 11. Jättemånga stötte på en allt från 20 till 40 årigar. Så de var inte najs.
Farfar var på discot ett tag också. Skiitsöt! han dansade där lite för sej själv. Sen bjöd en fet kvinna upp honom också. hahahahah! skitkul.
Några turkar började lukta på mitt hår osv. Jätte irriterande! Några följde efter oss. Så de var jättejobbigt. Men deras kompis kom och sa: killar låt dom vara. Sen  tog han tag i mej och sa: kom vi tar en öl. jag ba: neeej?
sen gick vi där ifrån.
Juste dom som var skitjobbiga (turkkillarna) våldtog några tjejer också. fatta om jag hade vart blåst och hängt med på en öl.
ungra vad som hade hänt då. Usch..
Juste när våra (kompisar) kom och skulla dansa med oss var klockan ca 2. Don dansade bakom oss osv. Den fula var tyå galen i Linnea. hahahahaha.
Men vi dansade på ett bra tag tills Linda (faster) kom och sa. Nu är det slutdansat ni ska hem. Så vi fick gå hem.
fan va sur jag blev. Ville dansa ännu mera. fast jag hade skiiitont i fötterna hade dansat i pumps i ca 3 timmar. Så jag hade ganska ont.
aja nästa morgon gick vi och badade och solade.
hade match idag också. de gick bra vann med 52-8-. Så aa, vi vann ganska stort.
har match imorgon också i ´Huddinge vid kvart över 5. Vi kommer vinna!
Nu ska jag upp och kolla one tree hill och äta godis osv.
Skriver mer imorgon.
P.s bilderna kommer imorgon eller måndag, D.s


bild på the scotts grabbarna

ska kolla film nu.
puss och kram / alma

hejhej.

hej nu är det alma som skriver. Idag har jag inte haft tid att skriva har tränat och varit i handen osv. Ska köpa lite kläder imorgon innan skolan. har sovmorgon så jag hinner göra de innan. Så jag har tur för jag hinner inte göra de efter skolan imorgon. För jag och Linnea ska hem till mej och vänta på att pappa ska hämta oss så vi kan åka på kryssningen.
Det kommer bli skitkul!
var inne på Nelly.com igårkväll hittade några fina klänningar jag vill köpa. Men jag vet inte vilken. båda är jättefina. Kommer bara kunna köpa en.
vilken? vit eller blå?


visst är dom söta?
nu måste jag sova.. kanske hinner skirva lite innan vi åker imorgon. men kram på er sålänge. // alma

snart lunch

tjena tjena!
ska strax gå på lunch, sitter & väntar på att emmy ska bli klar med sitt seminariun. jag blev precis kvar, det var inte allt svårt. det gick ganska bra för mig :) har faktiskt lärt mig någonting om normativ etik & historia. det känns ju bra när informationen fastnar i skallen :) har man nån nytta av det i framtiden..men nu kommer emmy ut och hon ser ganska glad ut så jag tror det gick bra! men ni får ha de så bra för jag ska försöka peta i mig lite gulaschsoppa. ingen höjdarlunch i skolan precis..men får väl käka sallad!

lots of love, anna ekström

minnen!

i höstar när skolan hade börjar var vi på krök hos iza så skulle alla gå upp mot chillbänkarna så knackade jag bea bella å swan på ett hus där det var fest. Jag och bea knackade på en killa öppnade bråka skriker: tjaa äre fest eller.
killen : aa kom in!!
en rolig kväll.
 jag och bea pratade lite om de ikväll.

alma' säger (21:38):

vi åt päron

bea säger (21:38):

haha gjorde vi?

alma' säger (21:38):

och någon kille stod och kissade på gräsmattan så kastade vi skrutten på han

bea säger (21:38):

HAHAHAHH

alma' säger (21:38):

hahahaha

han ba cpn


hahahahahah <3


tjenare!

alma här. Hejhej kollade nyss bilder från åre. Jag och bea var i åre i feb 08 och åktre snowbord. Det var jätteroligt där uppe vi skullåkt dit i år också men bea bangade..
Skulle inte banga på att åka upp tid igen. men bea vll inte så det blir inget. Jag tänkte lägga ut lite bilder från åre så ni får se hur vi hade det.
nu ska jag gå upp och kolla one tree hill och drick lite kaffe. Vi får se om jag hinner skiva senare.
bilder frå sportlover 08.


någon backe, jätterolig.


jag och bea

jag och bea


bea å jag


stekarna ;)


jag kör ;)


jättesöta (a)


mys

sen finns det typ 50 bilder till men jag orkar inte lägga ut alla ;)
 
kramar // alma

fått den på hjärnan..

jag kan inte hjälpa det! har fått den här låten på hjärnan, sjukt störande:P
men den är så jävla bra, går runt och nynnar på den hela tiden..


  eller vad tycker ni ? :)

paper planes mia

den här låten är tillängnad mammas kusin johan, han & hans polers lilla dans till den här låten får mig att flippa ur, jag
dööööör av garv, hahaha! :D

för att påpeka ; låten är så grymt dålig så den blir bra efter ett tag :P





                                  

       så jävla sköööön va ? (;

alle vs emmy'

jag vet att oavsett vad som händer, om vi bryter kontakten, om vi går olika vägar i våra liv så kommer vi alltid vara bästavänner


anna ekström & emelie zetterlund
- nu, då & föralltid!

lite smått och gott ;)

1 Fullständigt namn? anna maria birgitta ekström :)
2. Exakt ålder? 16 år, hm typ 5 månader och 17 dagar
3. Vart bor du? vendelsömalm
4. Bor tillsammans med? mamma & peter
5. Husdjur? min älskade hund milo!
6. Färg på ditt hus? typ vitt
7. När är du född? 1992
8. Klass? första året på gymnasiet, vittra på södermalm
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb? nää
11. När ska du sova ikväll? när jag känner mig trött (;
13. Duschat idag? alltid fräsch
14. Kramat någon idag? ja :)
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit? chickenwrap på donken med johanna :)
17. Dagens klädsel? vitt linne & svarta jeans
19. Dagens sötnos? börjar på c....
20. Dagens roligaste? emmyhoe
21. Har du många vänner? massor!
22. Hur många har du kysst? venne..
23. Vem kramade du senast? pappa
24. När grät du senast? 2 dagar sedan
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen
27. Har du pojk-/flickvän? står på egna ben.
28. Vem pratade du med i telefon senast? christoffer sarholm "k2"
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? emmy - HAHAHAHA! såg precis krilla i centrum, haha..

FAVORIT:
31. Film? american gangster. " MY MAN"
32. Låt? change style - benni besassi
33. Mat? wok, alltid
34. Dryck? coca-cola, lätt!
37. Stad? STOCKHOLM!!!
38. Land? öhh..thailnad ?
39. Ämne i skolan? svenska ^^
40. År? 2009.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? finaste clabbeklubba :)
42. Personen du kysste? hihi hemlis
43. Gången du spydde? 2 helger sedan xD
44. Gången du hade sex? inga komentarer
45. Pizzan du åt? i kiruna
46. Gången du var i göteborg? HATA HATA HATA GÖTEBORG!
47. Gången du var i stockholm? varje dag.
48. Gången du var full? jag dricker inte
49. Gången du var hög? håller inte på med sånt skit!!!
50. Personen som såg dig gråta? jag gråter inte framför folk

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? vitt
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? utgång
54. Tv-spel eller datorspel? tvspel
55. Singel eller upptagen? upptagen :)
56. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? facebook ?!
59. Big brother eller paradise hotel? Big brother
60. Svart hår eller blondt? naturligt
61. Blåa ögon eller bruna? blå
62. Choklad eller lakrits? lakrits, mmmm...
63. Göteborg eller stockholm? mitt kära stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
65. Coca cola eller fanta? COLA!
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? prickigt
68. Älska eller älskas? älskas
69. Leva eller dö? leva?!

ANTAL:
70. Personer du älskar? familjen, släkten & vänner
71. Personer du hatar? ingen
72. Personer som sagt jag älskar dig? många
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? hemligt
74. Glassar du ätit på en dag? 3 typ
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? kirunafestivalen ;D
76. Gånger du haft minnesluckor? allt för många..
77. Piercingar har du? navel & öron
78. Personer du saknar just nu? mamma!!
79. Gånger ditt hjärta brustit? en del gånger..

VEM:
80. Vill du kyssa nu? clabbe (a)
81. Ska du träffa imorgon? christoffer sarholm i handen efter plugget, länge sen..
82. Sjöng du senast för? emmy på tåget till stan :)
83. Hade du senast en msnkonversation med? madelene berlin
84. Spelade du tv-spel med senast? spelar aldrig spel
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? he knows..
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen just nu..
87. Förtjänar att dö? ingen
89. Vill du sova brevid inatt? min sötnos!

VAD:
90. Gör dig glad? utomland
91. Gör dig ledsen? bråk och bara all skit
92. Vad vill du helst göra nu? strypa en viss person..
93. Önskar du att du slapp göra? gå till skolan imorgon =(
94. Vill du ha nu? honom!? hehe...
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? casch baby! (;
96. Längtar du till? sommaren
97. Tycker du om dina betyg? nej för jag kan bättre
98. Ångrar du ditt liv? nej!
99. Är det bästa som har hänt dig? 4/4 - 08, bästa dagen i mitt liv!

lots of love, anna ekström

Ska kolla tv

tjabba! ska kolla tv om en kvart så jag hinner inte skiva mera, men än att jag kommer att skiva mera imoron efter stallet ocvh de är vad åtta tiden. Anna kanske skriver nått vem vet.
hon ska iaf ha datan när hon kommer hem. Hon och pappa ska åka till mamma och hämta lite kläder.
Aja  ni får hoppas att hon skriver nått, för jag kommer inte göra de.
så godnatt och kram på er / alma

fucking jävla normativ etik

så ja! har precis skickat in mitt skolarbete till våran lärare emma( sitter i skolan ) . och man skulle bli underkänd om jag skickade efter 16:00! snacka om jag hade panik, började skriva om normativ etik vid 15:00...jag hade panik! det blev säkert världens sämsta arbetet jag någonsin gjort, men om jag blir underkäns kan jag alltid göra om det.

men nu ska emmy och jag åka hem..

lots of love, anna ekström

alma skriver

tjaaaa :D
har nyss tränat och duschat. Känns inte så bra i halsen just nu.. Men aja de är nog okej tills helgen, för då jävlar är de kryssning :D och tjejmiddag.
Så det kommer bli en rolig helg. Först kryssning, sen match en tjejmiddag en match :) kommer bli en toppenhelg. Hoppas att de kommer gå bar på matcherna bara.
Men de gör det nog.
visst tjejer?
aja.. nu ska jag blogga lite i min egna blogg å sen sova.
puss och kram  // alma

hemma igen

hejhej, har ni haft de bra i helgen? jag har haft de lungt och skönt.Orkar inte skiva om allt vi har gjort. Ska kolla vidare på Beck nu.
kan skriva mera imorgon efter skolan, slutar 15.20 så jag är nog hemma vid 4.
Så vi hörs då.

anna och jag från midsommar på landet ;D
puss och kram / alma


Datasalen

hej på er. Har svenska i datasalen nu. så jag ska passa på¨att skiva lite, eftersom att jag inte hinner göra de i helgen.
I svenskan skriver du deckare. Det går ganska bra för mej. Efter den här lektionen ska jag och bella till vendelsökyrka ocg prata med någon präst.
Vi ska göra nått so-arbete.
Usch.. jag börjar bli trött nu. Gick upp kvart över 6 idag. Mamma skulle säga hejdå till mej. Hon och Peter åker ju till Thailand imorgon. Så hon skulle bara säga hejdå osv. Sen kunde jag inte somna om..
men jag var pigg då. Så då gjorde det inget. Men nu gör de, är supertrött just nu.
Nu måste jag fortsätta att jobba. finns ändå inget att skriva om. Men vi hörs på söndag.
 kram på er / alma

landet i helgen

äntligen fredag, men den ska jag tillbringa med pappa, alma & anders på landet. och förstås Milo, min hund.
vi ska åka idag vid 14:00, så ska gå i skolan fram till 12:00 och käka lunch, sen går jag till södra station och åker med
tåget mot pappas skola i solna. där väntar pappa med bil så åker vi tillsammans =) ska bli skönt att komma bort ett tag, och har inte varit på landet sen på jullovet. vi ska väl bara ta det lugnt antar jag, umgås och så =) pappa kanske tar med oss till järvsö och åker lite skidor :D vore najs.. men nu sitter jag och jobbar med vårat case APOKALYPS. med filosofi, historia & sammhällskunskap. det går ganska bra faktiskt, kan ju nästan allt vi går igenom, i historian iaf. vi jobbar ju om andra världskriget som intresserar mig en hel del. men nu ska jag jobba vidare och skriva ut viktiga papper som jag ska ta med och läsa över helgen uppe i hudiksvall.

lots of love, anna ekström

dags att dra sej mot skolan

hejhej, klockan är ca kvart i åtta och jag bräjar kvart över. Ska gå ut med hunden , ska bara avsluta dehär inlägget.
åker till landet idag efter skolan, så vi hörs sen på söndag, det äe ingen ide'e att smsa för min mobil är cp.
aja nu måste jag gå ut med hunden.
jag kankde tar lite bilder där uppe som jag kan lägga ut sen när jag kommer hem.
men nu måste jag gå ut med Milo.
kram på er / alma

myskväll

Hej på er, hur är det med er ?
Jag mår helt okej. Hade jätte ont i huvet tidigare idag så de blev ingen träning för mej. Men istället har jag pluggat och haft lite eget spa. Så jag har tagit hand om mej själv idag. tog ett varm bat med tända ljus, en ansiktsmask och sen filade jag fötterna så jag känner mej fräsch om fötterna. Jag har funderat ett litet tag på att köpa en kit för fötterna. Jag tror att jag ska göra de lite närmare till sommaren. Så man har fina fötter :)
Imorgon blir det landet. Så de blir nog inte några inlägg imorgon och fram tills söndag. För datan ska stanna hemma.
Men vi skriver nog när vi kommer hem på söndag igen.
Nu ska jag kolla hem till Midgård med syrran och mamma.
Kankse skriver något litet godnatt inlägg senare, men vem vet. Känner mej ganska trött just nu.
aja om inte annars hörs vi på Söndag.

kramar / alma

Dålig uppdatering av oss.

Idag har vi båda haft mycket att göra. Va i skolan idag sen efter skolan åkte jag ocg red. De gick jättebra idag.
annars finns de inte så mycket mer att säga än att vi ska gå och lägga oss.
Jag är hos mamma nu. Hon och Peter åker till thailand så jag ska vara här tills på fredag.
Och på fredag åker jag pappa anna och brosan till Stugan i hudik. Ska bli mys.
nu måste jag gå och lägga mej.



puss och kram / alma

ska ta en dusch, sen blir det godnatt

åhh vad trött jag är.. Kollade nyss på den rätte för Rosing. tycker inte de är så bra. Men de var skönt att kolla på tv. De var ett tag sen.
Ska snart hoppa in i en dusch och sen ska jag sova. Fast de jobbiga med när man duschar på kvällarna är att man blir så pigg efter.
varöfr blir de så?
De är jättejobbigt. Men aja om jag lägger mej i sängen efter att jag har duschat kan jag lägga mej och läsa lite eller nått.
Man bli ändå trött efter ett tag när man har läst lite.
Men jag tror inte att jag har någon bra bok. Jag fick en i julas av pappa, någon om Paris hilton liv som kändis eller nått. ingenaning..
men ska kolla om jag hittar den, annars får jag ta något annat att läsa. Nu är det dags att avsluta den här kvällen. Så godnatt på er. Så hörs vi imorgon.



kramar / alma


middag hos pappa

nu har jag precis käkat middag hos pappa med alma & anders och mattias =)
tänkte gå över till emmy och plugga lite engelska & historia..jag och emmy var i handen
idag efter skolan, men jag köpte bara en t-shirt på gina tricot. men den var asball! emmy köpte
en svart minikjot och ett linne. och det har bara fortsatt och snöa idag, alltså hela tiden, helt sjukt
för att vara i stockholm...men de lär ju smälta bort tills helgen eller något. hehe...

men ni får ha det så bra för jag ska över till emmy nu innan klockan blir för mycket,.,.

lots of love, anna ekström

åker till handen en stund

nu ska vi snart gå till bussen bella å jag. Bella ska hem och jag ska åka till handen och handla med pappa. skrivet när jag kommer hem igen<3 / alma

supertrött

hej. Är hemma hos pappa med bella. Hon kolla one tree hill. och jag sitter här. Ska snart plugga lite engelska har redan pluggat matte.
Min käre bror Anders berättade nyss att han kankse ska vara med i krig. eller om de händer nått med Sverige så måste han vara med.
Då ska han vara i boden i norrland å kriga, å de gillar vi inte.
Aja ska plugga nu och sen kolla lite film med bella.


bild från sommaren 08, dagarna med jennifer,
saknar dom<3

kram på er / alma

kaos i stockholm

tjena tjena! har ni det bra ? =)
sitter just nu i skolan, trodde vi började 08:30 men vi började 10:00 så jag missade en stunds sovmorgon =(  när jag vaknade imorse var det helt vitt ute, det har kommit snööö! det är så himla kul, vi har ju inte haft någon riktig snö eller vinter i år . har bara varit snöblandat regn och slask, inge mys. men blev glad av lite snö =) men snö i stockholm betyder också kaos i trafiken! på bussen till skolan hade en lastbil vält och låg typ över hela körfältet, så det tog typ en och en halv timme att komma till skolan. och tunnelbanorna var försenade på grund av hala banor. kul :/ så fort de kommer snö blir det kaos..synd att jag inte var i kiruna..=( saknar de så mycket, vill bara tillbaka =) hade kunnat åka skoter och allt, men de går ju inte här! och igår så fick jag min mobil!!!! blev jätteglad på mamma, hon fick en stor blöt kyss, då blev hon också glad:P haha. och idag ska jag och emmy ( my bestfriend ) åka till handen centrum efter skolan och shoppa! hittade assnygga kläder på MQ som jag tänkte köpa.

men ni får ha en fortsatt trevlig lektion, för snart börjar min mattelektion =( suck.

lots of love, anna ekström


har nyss tränat

kom nyss ut ur en varm dusch. Innan de var jag och tränade basket i brandbergshallen. Idag gick de sådär.. var lite irriterad på träningen. Men de löste sej på slutet. Imorgon har jag prov. Och de kom jag på NU!. och Linnea har min bok... Känner bara hur jävla trött jag blir på mig själv..
nä usch nu orkar jag inte mer. Måste sova nu. kram på er, och godnatt /  alma



godnatt

har nyss kollat beck, det är reklam nu. Men jag är helt slut så jag går och lägger mej nu. Vet ändå vem som är mördaren.
Skriver mer imorgon efter träningen. Ska till stan efter skolan med Linnea. Hon ska köpa nytt löshår.
men ni får ha de så bra.
kram på er / alma

River wild

nu ska jag lägga mej och slappa lite på soffan. Ska kolla River wild. Ska fixa lite te också så blir det lite mysigare. ikväll är det beck. Vet inte vilken beck de är som visas ? vet ni de ?
kommentera då och skriv vilken de är som visas. Har sett nästan alla så.. Jag kanske inte ska kolla men om de är någon jag inte har sett så kollar jag :D
De jag vet som ska visat på tv ikväll är one tree hill. fast de vet jag inte heller när de börjar. De kankse ni ockås vet.
aja.. nu ska jag fixa mitt te och sen kolla River wild. Det filmen är skitbra. Hyr den nästa gång ni ska hyra film. Eller du kankse redan har sett filmen? iaf, vad tycker du om den ?


kramar / alma


så var den här helgen slut

Hej på er. Har ni haft en bra helg. De har jag. Har faktiskt blandat mej lite. I fredags var jag hos mamma en stund sen var jag med Linnea, Sofia och Julia i handen och bara tog de lungt.
Sen igår hade jag match sen på kvällen var jag hos bea. Så blev de fest där.. jag fattade ingenting men, aa det blev fest. Jag tog bussen halv 12 tillsammans med Jennifer som skulle till Micke och sova där.
Men jag kom he vid kvart i 12. Sen gick jag och la mej. vaknade vid halv 9 idag. Skulle på match i Tensta.. Vi förlorade matchen.
Men de glömmer vi..
Efter matchen åkte jag och pappa till donken och tjockade oss ;)
Nu har jag nyss puttsat mina fönster i mitt rum. Så de blev najs. Ska snart kolla någon film med pappa. Men just nu diskuterar jag och bea våran kryssning vi ska på den 20:de mars. Min Farfar har silverbrölopp på någon birka paradise så vi ska fira dom på båten. Och ja ska ta med mej bea ;) kommer bli skitkul så vi håller på att snacka om de osv :)
jag längtar jättemycket :) kommer att bli super kul ;D
Nu ska jag kolla film med pappa och snacka lite mer med bea ;)

kram på er / alma

JUSTE!

hahaha vet ni vad jag precis kom på !?! JAG SKA FÅ MIN MYA MOBIL IMORGON!
det här måste fan firas, jag väntat i typ en månad på ny mobil, men mina päron
är så grymt sega ibland..min imorgon kommer den :D såhär sen den ut, så jävla snygg!


riktigt naaaajs va ? (;

lots of love, anna ekström

söndag..

tjena tjena!
idag är det söndag, och jag har ingen ångest! härligt va ? ska jag tala om varför ? jo, igår så var jag bara hemma med morsar och kollade på film. vi tittade på pretty woman! det är så grymt braaa! vi somnade i slutet, sen väckte mamma mig och jag la mig i min säng . klockan var väl kanske halv 2 då, och jag har verkligen sovigt ut! sov till halv 12, det är asbra så är inte ett dugg trött idag! jippi! så det känns bra att skolan ska börja imorgon, och det är ovanligt för min del!
dels för att jag är utvilad och dels för att vi jobbar ju om historia, som jag betättade om förut, andra världskriget, så ska vi få ett besök av en som satt i komcentrationsläger och så. det ska bli sjukt himla spännande! jag älskar ju allt som har med historia att göra, och nu när vi ska få träffa en gubbe som är 80 bast och ska berätta om hans liv och så ska de blir sjukt intressant! så imorgon får jag fan inte försova mig, haha. men idag ska jag bara ta det lugnt, vilket är ovanligt, för jag brukar alltid ha saker att göra. men idag så blir det chill. jag kanske åker till farsta centrum med madde och kollar på kläder :D haha, men annars blir jag hemma med hunden och softar!

ni får ha de så bra, kanske skriver senare och betättar om min sjukt sega dag!

lots of love, anna ekström


är hos bea

hejhej, är hos bea nu. kom hiit för ca 45 minuter sen. Har firat mammas kille peter idag.  Fick träffa hans barn och hans föräldrar , så det var trevligt. Dom var jättesöta hela familjen. Ska bli kul att få lära känna dom mera senare.
nu ska jag umgås med bea och sluta datanörda mej.
kraam / alma

helt slut..

Hej på er. mår ni bra?
jag mår iaf jättebra! Kom hem från matchen för någon timme sen. Har fixat lite på mitt rum. Här hos pappa. Sen åt jag och pappa thaimat , de var super!
Jag och pappa satt nyss och kollade på gårdar (hästgårdar) i Hudik. Jag vill bara flytta upp dit nu! Men pappa säger att vi ska vänta några år tills jag har gått ur skolan.
Så om ca 5 år jobbar jag osv. Så då säger pappa att han ska flytta upp till Hudik. Så jag får följa med om jag vill. Och de vill jag.
Orkar inte med Stockholm längre.. Så då är jag ju stor då också. Så då kan jag komma och hälsa på mamma,peter och syrran när jag vill.
Så jag längtar jättemycket.
Nu ska jag börja fixa mej, ska hem till mamma och fira peter som fyllde 47 i onsdags. Så vi ska fira honom lite:)
sen ikväll vet jag inte vad som händer.

Nu ska jag sätta i löshåret.
kram på er <3  / alma

min fredag (igår)

shululu! igår var fredag, det var väl sådär . jag gick ju i skolan och sådär, det var ganska kul. vi har ett nytt " case " . det är så vårat arbetssätt kallas. vi jobbar med alla ämnen tillsammans. eller max 3 ämnen tillsammans. det är jättekul! i vårat case som vi har nu jobbar vi med ämnerna historia A och B , samhällskunskap A och filosofi A. jag tycker om historia & sam. så det kommer bli jättekul. vi arbetar nu om andra världskriget, och de är faktiskt jäkligt intressant! när man läser om andra världskriger och så blir man nästan sugen på att göra lumpen. inte själva saken att döda, utan att liksom kriga. det är själv känslan att lära sig hantera ett vapen och att vara ute i skogen, typ.haha kanske låter töntigt men kan inte beskriva med ord bättre. men nog om skolan, den är ju så himla tråkig jämt, eller ? =)

på kvällen åkte jag och madde till tungelsta till hennes killa för att göra oss iordning för fest. men vi var ashungriga så vi gick ner på Vaskos, en pizzeria i tungelsta. där satt vi och käkade pizza med håkan, kim, pierre, tommy och pierres föräldrar. vi hade faktiskt jättetrevligt där. det var kul att det var helt fullt på Vaskos, de brukar inte vara några alls där. efter det gick vi hem till pierre (maddes kille) och gjorde oss iordning. efter det gick vi över till persson ( en ökänd tungelstabo som heter fredrik men kallas persson ) som hade chillkrök typ. jag kände ju alla där med det var inte så roligt tycker jag. det var kul och träffa allt folk som man inte hade träffat på ett tag som tex, persson, bobby, natta & mickaela. madde tyckte det var skitkul där så hon stannade kvar, medans jag åkte till jordbro och träffade mina andra kompisar. vi hade astrevligt tillsammans, hade saknat dom. det ända som jag störde mig på den kvällen var att inte madde följde med, som hon hade lovat! hon stannar alltid kvar i tungelsta när hon lovat att följa med till mina polare. men,men .. pallar inte bry mig.

nu sitter jag hemma och ska ta en dusch och göra mig iordning för vi ska få
hem gäster till mamma. peter, mammas kille fyllde år i onsdags så hans föräldrar &
barn kommer hit idag och ska fira honom . men jag kanske skriver sen när jag vet vad jag ska hitta
på ikväll .
 

jag & madde igår kväll innan utgång


lots of love, anna ekström

ska ut en stund

ska ut och möta linnea vi ska snacka lite. sen åker jag nog hem till pappa.
så jag skriver då.
puss / alma

nybadad

Ni skulle bara veta hur skönt de var att bada. jag tror att jag badade över en timme. Jag loggade nyss in på pea så gick jag in på linneas press. Så såg jag denna lilla text eller vad man nu ska säga.

Han som bryr sig mest.
Han som får dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som alltid ställer upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla dig i handen framför sina kompisar och säga: det är hon jag pratade om.
Han som kallar dig vacker iställer för het.
Han som låter dig somna i sina armar.
Han som kysser dig på pannan.
Han som håller dig i handen framför sina vänner.
Han som berättar hur glad han är som har träffat dig.
Han som vågar säga, jag älskar dig.
Han som håller om dig när du är ledsen.
Han som väljer dig framför alla andra tjejer han umgås med.
Han som ger dig fart på gungorna.
Han som beundrar hur vacket du är.
Han som kittlar dig för att få höra dig skratta.
Han som kysser dig i regnet.
Han som sägar att han är kär i dig.
Han som inte finns.

tycker att den är fin, men det värsta är att den är sant.
kram på er<3 / alma

fruktsallad

Nu har jag nyss ätit middag med mamma och peter. Fick en liten efterrätt av peter också. Fruktsallad! jättegott. och de är så nyttit också. Så slipper jag känna mej fet idag :)
ska hoppa i ett bad nu. Skriver nog när jag kommer upp ingen.


blir du inte lite sugen?
de blir jag, ska ta lite till och bada nu.

kramar : almaa

skönt med helg!

Nu äntligen kan man få några fria dagar, nu när det är helg. Jag kom nyss hem från skolan. eller för va en halvtimme sen. Åt lite pizza med melina efter skolan. Så träffade vi lisa också. Dom åkte hem till Melina och jag till Mamma och peter. Ska snart ringa pappa så får han komma och hämta mej.
Ikväll blir det nog bara lungt. Har tidigt match imorgon som ska bli jätterolig att spela. Ska möta Sophia i min klass och hennes lag.
Så de ska bli roligt. Nu ska jag ringa pappa vill komma hem nu. Orkar inte vara hos mamam längre XD

hahaha, skriver mera sen.

kram på er<3  / alma

hemma nu

hejsan, kom nyss hem ifrån Basketen . Herrlaget (hagahaninge) vann med ganska mycke tror ja.. Det var en bra match så de var kul att hitta på :)
Nu har pappa nyss fixat te som jag ska dricka och plugga lite engelska som är tills imorgon. Känns ganska bra. Att jag kan de. Men jag vill ändå att jag ska plugga lite till. För ibland när man får provet eller vad det nu är så kan man ingenting.Och tro mig, de är inte kul. Det har hänt mej ca 100 gånger. Jag hatar det. Så jag vill inte få så imorgon. Så nu ska jag plugga vidare.
ni får ha det så bra för hörs vi.
 


kram på er  /  alma

shoo!

min dag började med att jag försov mig till klockan 7!!! jag ska gå upp senast kvart över 6 för att hinna med halv 8 bussen.börjar liksom halv 9. ojdå...men madde ringde mig och sa att hon började 9 så jag tog kvart i 8 bussen till sågen och väntade på henne där. så åkte vi tillsammans till gullmarsplan. kom ändå inte så mycket försent till skolan (a) bara ca 10 min, och de är bra jobbat! haha. i skolan hade jag föreläsning från halv 9 till 12, och jag skämtar inte om jag säger att jag somnade minst 10 gånger. var helt slut! kunde knappt sova igår kväll. men dom får väl skylla sig själva om dom har så långa föreläsningar. man dör rent ut sagt. men i alla fall, efter det gick jag på lunch med perry & ticksy . maten gjorde mig inte på bättre humör - tvärtom! vi fick kebabgryta, jag hatar kebabgayta! det är så himla äckligt. det är liksom inte sån kebab man kan köpa i en korvkiosk osv utan kebaben har små vita fettklumpar på sig! usch så äckligt.. men jag kastade mig i maten, fasten den var äckligt, och åkte och mötte madde i slussen. (vi slutade vid 12 idag). vi hade sällskap på bussen hem. madde hoppade av vid sågen och jag fortsatte mot haninge centrum. där köpte jag en tröja inne på deep, och lite underkläder på H&M. sen gick jag förbi klippoteket och betalade för min piercing i örat. jag piercade nämligen örat igår, tog ett hål längre upp på örat. jättefint! :) pappa vet inte om de än, han kommer väl flippa ur, haha!

och nu sitter jag hemma & har precis käkat nudlar och ska fortsätta städa på mitt rum, jättekul! :(
men ni får ha det så bra iaf!


lots of love, anna ekström


halvdag

hej på er! Nu är jag hemma igen. Ska snart ta ut vovven. Sen ska jag plugga lite. har engelska tills imorgon som jag måste bli klar med. Så jag ska plugga en hel del idag. Sen halv 8 är det basker i brandbergen som jag och pappa ska åka och kolla på. Herrlaget spelar slutspel tror jag, Det var en viktig match iaf. Så de ska bli kul att kolla på :)
Nu lyssnar jag på Takida- losing. älskar den videon. Han är skitsnygg när han var på sej den vita tröjan och slips och när hans hår är fixat. grr, skitsnygg. Det är bara att kolla på youtube. aja han är iallafall skitsnygg där. Men annara ser han inte så bra ut...
Men han sjunger skitbra! och bandet gör skitbra låtar. De kan man inte säga nått om.
aja nu ska jag ringa pappa och sen sov lite, är jättetrött nu. ska kolla klart på en film också. Skriver nog senare.



puss på er <3
/ alma

godmorgon

hinne inte skiva så mycke nu. Ska börja fixa mej nu och sen går till bussen,. Men jag slutar 11 idag så då kommer jag hem och skriver lite mera. vi får höras senare.

kraam!

/ alma


hinner inte idag

hej på er, nu får ni hoppas att anna ska skirva för jag hinner inte. Ska kolla tv med pappa nu. Sen tänker jag inte logga in på datan nå mera ikväll. Men jag kan lägga in lite bilder från idag. (lisa tog bilderna)

jättsöt madde :D


duktig..

så nu börjar efterlyst.

puss och kram

Nu har jag bilderna

så fick nyss bilderna av bea :)
så ska lägga ut dom, tycker att jag köpte fina kläder ?
eller vad tycker ni?


jag älskar iaf mina nya plagg. Kul att ha något nytt. Bea fick leka modell också :)
nu ska jag sova godnatt på er <3
 
/ alma
 

mera kläder

hej på er, är med bea och max dom kolla film och jag sitter här. idag har jag inte gjort så mycket vart i skolan och sen i handen. Köpte en jeans jacka där. Den som är med på reklamen (ginareklamen) den korta blåa. Jättefin! De tyckte bea också, så hon la undan en tills imorgon för hennes mamma ska köpa den till henne. Vi tog kort på mina kläder jag köpte idag och igår. Bea ska lägga in dom när hon kommer hem. Så jag lägger in dom då. Nu ska dra snart gå till bussen och jag ska plugga.
Skriver nog när bea har laddat in bilderna.
nu måste jag plugga, pappa dampar!

pussar

godmorgon sverige!

idag vaknade jag vid halv 11 tiden, inte illa =) jag värmde 3 mackor, drack ett glas juice och en kopp te till frukost..
nu sitter jag och väntar på att min kompis angelica ska vakna så jag kan gå över till henne och börja göra mig
i ordning, vi ska till haninge centrum idag och kika lite. det ska bli kul, har inte varit där på ett tag. blir mest att man går runt i stan nu för tiden...vi ska kolla på skor & kläder och sånt . vi ska också gå förbi expert butiken och hälsa på kemal som jobbar där. det är angelicas kompis som jag är lite bekant med. sen vid 3 tiden slutar madde, min gamla barndomskompis,  skolan så då ska hon komma förbi centrum så ska vi ses. jag har inte träffat henne sen jag kom hem från kiruna =( saknar henne. sen vip 4 tiden ska jag & pappa gå på " familjerådgivning " . hahaha! har ingen aning om vad vi ska göra där, men pappa sa att jag skulle prata om min hemmiljö och om familjen. jag antar att det har att göra med att allt ät så rörigt i familjen just nu. med pappa och hans ex osv..men jag går dit för pappas skull. efter det lär pappa skjutsa hem mig till mamma så ska angelica komma till mig så ska vi kolla på en film.

det är umgefär hur min sista lovdag ser ut. det ska inte bli kul med
skola igen, men imorgon har halva veckan redan gått så jag ska väl
inte klaga. alma lär ju gå in och skirva lite senare...hon är väl i skolan
just nu. men ni får ha det så bra!


lots of love, anna ekström

skola, nya kläder och träning

Idag var den en vanlig skoldag, inga håltimmar. Och de suger. Aja imorgon slutar jag 4, nte så jättenajs. aja..
Efter skolan åkte jag med Bea och Bella till handen där vi sminkade oss och jag köpte nya kläder, från ginatricot. Jag kan fixa en bild senare hinner inte, ska snart på träning.
Den slutar klart i nio så jag kommer nog inte orka skriva sen när jag kommer hem vid kvart över nio. Ska duscha då och sen sova. Var jättetrött i morse. Så jag ska lägga mig i tid. Orkar inte vara trött mera nu. Känns som att jag är det hela tiden.
Nu måste jag skriva lite i andra bloggen (min blogg) Sen ska jag packa väskan och äta iväg och träna.
Skriver nog imorgon.



juste en fråga, ska jag klippa lugg till sommaren igen?

puss och kram / Alma

skön måndag!

idag hade vi extra lovdag, vilket känns asskönt! så har bara varit hemma och slappat idag. tagit en dusch osv..
ska till angelica lite senare, kolla på film och bara ta det lugnt . jag tror löken kommer också =) jag inte hört något
från emmy på några dagar, börja sakna henne lite :/ men jag tror det har varit bra för oss att vara ifrån varandra
lite, vi sitter annars ihop 24/7. nej men jag tänkte gå ned till pizzerian och köpa en pizza lr en avokadosallad .
orkar inte värma något från kylen, hehe .
skriver kanske lite senare,

lots of love, anna ekström

home sweet home..

Äntligen hemma! Det var skönt att komma hem fast jag skulle nog vilja stanna några dar till, kanske en vecka. Dom här dagarna har vart jätteroliga! Det är nått som kommer att hända igen. Vi vill åka upp igen på påsklovet som är om 5-6 veckor, jag vet inte riktigt när det är. Men snart iaf. Kan berätta lite om dagarna uppe i Norrland.

Onsdag: Vi kom fram vid 1 någon gång, Johan hämtade oss på flyget. Vi åkte och fikade sen åkte vi hem till Johan och packade upp alla kläder osv. På kvällen var vi och åt middag hos Håkan och Lena (Johans föräldrar) Vi åt Köttbullar och potatismos (hemmagjord) Det var jättegott. Sen tog vi det bara lungt, var jätteskönt.

Torsdag: Vi vaknade vid 10 Johan kom hem ifrån jobbet vid halv 11 , Då kom snyggmicke som han kallas. Vi skulle åka skoter. Vi åkte till jukkasjärvi där vi gick på Ishotellet. Det var jätteballt där inne. Allt var byggt av is och snö. Vi var där inne i ca 40 min .. Men de var jättekul att få se allt dom bygger. Vi tog en fika där också. Jag tog en varmchoklad med grädde, jättegott. Sen efter vi hade gjort de åkte vi hem igen. När vi kom hem duschade vi. Sen åt vi middag hos Håkan och Lena.

Fredag: Vaknade vid 11, kvart över 11. Tog en fika med Johanna (Johans storesyrra) Sen gick vi ner i gruvan. Jätteballt också. Vi var  över 300 meter under jorden. Tycker att det var jätteballt där nere. Det är ju inte många som har vart där nere. Efter vi hade vart i gruvan åt vi pizza hos Lena och Håkan. Och sen åkte vi till ett hotell med johans kompisar där vi badade bubbelbad och bastade. Det var jättemysigt där inne. Sen efter de drog vi hem till en av johans kompisar som heter Svanen där dom förkrökade. Dom skulle på krogen innan så när dom drog dit åkte jag och anna till Johan och sov.

Lördag: Vi gick upp vid 10, 11 kankse. åt frulle sen kom snyggmicke och då var det dags att åka skoter. Det var jätteroligt att åka. Hahahaha anna och jag gick köra lite, eller lite och lite vet jag inte. Vi fick köra en hel del. Men iaf Vi körde i en sväng där man var tvungen att sackta ner i , som anna inte gjorde. Så gissa vad som hände. Joo, såklart så tippade skotern så anna och micke gled av :D hahahah och anna skyllde allt på micke, såklart! Men johan fattade att de var annas fel.
Vi åkte en stund på en bergstopp, sen körde vi lite på några ängar. Efter de åkte vi hem till Håkan å Lena vi åt middag där. Morfar var också där. Har inte träffat han på några åt. Så det var roligt att få träffa honom. Efter att vi hade ätit så åkte vi hem till Johans kompis Klimpen (karlsson på taket) Där vi kollade melodifestivalen osv. Sen skulle dom på krogen och kolla när morfar skulle spela med sitt gamla band. Jag och anna försökte också komma in på krogen för vi ville såklart se morfar. Allt var betalat och klart så skulle man ha de där j*vla legget. Så vi fick ta en taxi hem till johan.

Söndag: Vi gick upp 9.00 vi var inte så jättetrötta när vi gick upp. Allt var packat så vi behövde bara sminka oss och äta lite. Sen kom lena morfar och håkan. Dom körde oss till flyget. Där jag, anna och morfar tog planet hem till sthlm. Alla sov hela vägen hem till stockholm. Det var jätteskönt. farfar och anders hämtade oss på arlanda. Vi körde morfar till stan och sen åkte vi vidare ut mot Haninge.
När vi kom hem åt vi lunch. Sen åkte jag hem till bea och berättade allt. Sen gick vi hem till Bella och hämtade beas skor. Sen drog vi hem till mamma där pappa sen hämtade oss. Och ni väntar jag på att maten ska bli klar. Ikväll blir det kött med potatis. Kommer att bli jättegott. Nu får jag ont i händerna när jag skriver så mycket. Men jag skulle ändå berätta allt lovade jag.



anna och jag på flyget till Kiruna

Ishotellet


Anna, Johan och jag utanför ishotellet


anna, jag och snyggmicke


anna jag och snyggmicke


jag kör skoter

kramar / alma

alma här..

hej på er. Är hos johans kompis, ska snart ta en taxi hem till Johan. Imorgon åker vi hem . så jah (vi) skriver mera imorgon. Ni får ha det så bra.

kramar / alma

RSS 2.0