hahahahahaha



och BAMSE!

 skönaste ju :D tycker iaf jag & agge ;)

lots of love, anna ekström

here i come

tjenixen pixen!

nu drar jag till agge i gnesta, kommer stanna där tills på torsdag. för på fredan flyttar jag =) och jag vill sova en sista natt i lägenheten liksom .. och på jobbet idag gick de bra som vanligt. fick blåbärspaj till fikat på eftermiddagen, inte helt fel. eller? nu har jag hur som helst iaf duschat och väntar på att mamma & peter ska komma hem så vi kan gå ner till lorina pasteria/pizzeria och käka mat. är utsvulten nästan, behöver fyllas på med lite pizza. tror de blir de idag, eller en avokadosallad. om jag väljer pizza så blir de en ubåt. på den är de oxfilé, färska champinjoner, beanesås. den är halvt inbakad, dom rullar liksom upp kanterna. så grymt god! rekomenderar den till alla som älskar oxfilé!!! jag rekomenderar hela lorina istället =) jättegod mat, finns precis allt på menyn. man kan få allt ifrån sallad till skaldjur. en del av resturangen är pizzeria och andra halvan är resturang. de är värt ett besök för alla haningebor och andra för den delen. lorina ligger i vendelsö (haninge) . nu ska jag gå och byta om och fixa mig, men ni får ha det så bra och sola så mycket ni bara orkar =) och om ni besöker resturangen, vore de kul med en komentar och de vad ni tycker!

lots of love, anna ekström

på landet

tänkte bara säga att jag lever. men kommer nog att dö snart.
har så sjukttråk här på landet..
snälla kan inte någon ringa eller något??
kommer snart döö.
finns inget att göra :P
eller jo, man kan bada (när det är sol)
som de var vart 2 av typ 5 dar..
allt är bara BAJS

skit i de godnatt & sov gott ..

hej igen!

har precis kollat klart på filmen När lammen tystnar, så jävla bra film asså .. finns inget fel med den. den är verkligen att rekomendera! har inte packat så mycket idag heller som jag skulle velat. flyttar ju om 10 dagar om man räknar från imorgon. men har typ packat ner de mesta när vi hade visning. det får ju inte vara saker framme då över huvudtaget. det ända jag behöver packa egentligen är mina kläder sen är mitt rum tomt! ja, förutom mitt sminkbord från IKEA, men de ska vi montera ner vilken dag som helst. snackade med agge idag också när jag var påväg hem från jobbet (angelica backlund) och vi bestämde att jag kanske ska komma till henne på måndag efter hon varit och firat hennes mormor i tyresö, så kommer dom förbi mig och hämtar mig på hemvägen. så slipper jag åka tåg och fixa & dona. ska bara snacka med mamma och kolla så de är okej, men de borde inte vara nårga större problem, förutom att jag måste åka hem på torsdagen för jag vill ju vara hemma när vi flyttar sen på fredagen.är så gryyyyyyyymt jävla trött idag också. har inte sovigt nått på dagen som jag brukar, så är trött idag. kommer somna som en stock idag väntar bara på att mamma ska komma hem så jag får träffa henne innan jag somnar. hon kommer hem om ca 20 min. hon brukar vara hemma runt 22 tiden när hon slutar 21. men nu ska jag kolla på tv tillsammans med peter och dricka en kopp tea!

natti natti!

lots of love, anna ekström



here we go again

hej på er!

slutat jobbet, och idag har jag gjort ingenting typ. tömt tvättkorgarna och så bara, chillat för de mesta. hoppas de blir lite mera att göra imorgon. för vi är ju överbemmanade så finns inget att göra. vi har liksom 3 resurser på avdelningen så de går ju och gör mitt jobb för att dom ska ha något att göra .. jaja, hoppas de blir bättre imorgon :)

ni får ha de så bra så hörs vi ikväll!

lots of love, anna ekström

TRÖTT!

nu är jag hemma, och så himla trött! har jobbat från 08:00 - 15:00.  gick runt och städade, plockade undan saker, tömde "tvättkorgarna" & spritade sängar och bädade dom. så ser min dag ut om, om, om, om och om igen! skulle kunna göra alla de sakerna i sömnen nu .. de är ju sjukt!men nu ligger jag och kollar på unga mödrar, de är skitbra! man bli ju fan sugen på att skaffa en liten unge, haha. men jag ska minst vänta tills jag är 22. eller typ 20 ;)  dom är ju så söta! men nog om det, nu ska jag titta på americans funiest home videos!

kanske skriver lite senare om jag orkar ..

lots of love, anna ekström


godnatt!

hej på er!

har inte kunnat skriva eftersom jag inte varit i närheten av en data på några dagar .. men nu ligger jag i sängen och skriver på familjens nya laptop! den är jättebra .. :) imorgon ska jag jobba sista veckan på SÖS också (södersjukhuset) ska bli jätteskönt! längtar inte precis över att stiga upp 06:00 imorgon och resten av veckan, men de är inge vidare väder och kompisarna är inte hemma så då håller jag mig sysselsatt. och får pengar såklart, haha! har räknat ut att jag tjänar 3822 kr på två veckor, inte helt illa! men nu ska jag sova, klockan är ju 23:47 liksom .. men ni får ha det kanon och så kanske jag skirver imorgon när jag slutat!

 lots of love, anna ekström

åker iväg i några dagar

kommer att åka iväg i ca 2 veckor. Först åker vi till stugan i hudik sen åker vi vidare upp till umeå. kanske bloggar om jag till tillgång till dator.
kommer sakna min lilla gullegris Carra.


alma som skriver

tänkte lägga ut lite bilder från idag.


jag och lillkillen.


puss.

och dagens outfit.





de var allt<3333333

nakenbad

nakenbadade igår med bea i rudan. hahaha skitkul. men en jävla fiskare kollade. Stackarn hade inget bättre för sig.
juste jag har frågestund i min blogg.
fråga hjärna.
pusspuss / alma

mot gnesta!

hejsvejs!

klockan är nu halv 12 och jag måste börja packa för jag ska med agge till gnesta (hon bor där) för hon har varit här i haninge och hälsat på mig så nu är de min tur att följa med henne hem. och hennes tid här i haninge var varit lyckad, mycket skratt och tokigheter kan man säga =) helt jävla oförglömligt med mer passande ord! men nu hinner jag inte blogga så mycket mer för jag ska hinna göra mig i ordning & packa. men ni får ha det så bra så hörs vi senare!

ps; vet inte när jag kommer hem ..

lots of love, anna ekström

förlåt...

förlåt oss. men jag (alma) måste hålla min blogg igång. Spana gärna in den http://almaiishere.blogg.se men jag ska försöka att blogga lite oftare i denna blogg.
men vi ses!

pusspuss

min älskade kusin ..



I´ll always love you
- har verkligen saknat oss

kusin vitamin

tjineling påer!

idag har jag varit hemma hos pierre (där jag träffade madde) vi började titta på en tonårsfilm, konstigt va? ;) nej men den var en klassiker. en mobbad tjej blir kär i skolans populäraste kille. seriöst, hur många filmer handlar inte om de? aja, den var iaf ganska bra den lilla biten jag såg för jag skulle träffa ellinore vid 3. så jag tog 22 över bussen till handen och träffade henne där. vi gick runt i centrum ett tag och skulle gå in på ur och penn och där träffade jag min kusin!!!! johanna karlsson :D blev så glad när jag träffade henne, det var så läääänge sen :/ vi gick runt på MQ och kikade runt lite .. sen följde jag med johanna hem en stund för hon skulle hämta ett kvitto och hämta ut kläder på påsten i brandbergen (hon hade beställt kläder ifrån USA) sen gick vi till bussarna och väntade på bussen i ca en halvtimme. medans vi väntade visade hon kläderna för mig och dom var jättefina! vi satt också och pratade om en massa minner från våran barndom. riktigt kul! gud vad man kommer ihåg från när man är liten .. de är lite coolt! men nu ska jag titta på tv med mamma för att ..


TV4 visar Michael hela dagen

TV4 fortsätter sända extrainsatta program till Michael Jackson's ära hela dagen (7/7). Om du missade del 1 av "An American dream", amerikanskt drama från 1992, kan du  se del 2 (16.35). "Familjen Jackson är en vanlig arbetarklassfamilj men när pappa Joseph upptäcker att hans barn är musikbegåvningar förändras allt. Han bildar gruppen Jackson 5". 19.30 sänds en dokumentär: "The dangerous tour". Den sista sändningen, dokumentären, "Not for sale", börjar 22.40. Dokumentären tittar närmare på föremålen Michael samlat på sig. Allt från scenkostymer till hans privata samling av konst.


lots of love, anna ekström


home sweet home ..

hej!

var ett tag sen varken jag eller alma skrev lite hära så tänkte att jag skulle göra det nu! idag kom jag och familjen (alma,mamma,peter och simon) hem ifrån åland. vi har haft en kanon vecka med massor av sol & bad - och god grillad mat! har fiskat också på kvällarna, och tro det eller ej, men jag fick napp! 3 fiskar totalt om jag minns rätt . en fisk var tillräckligt stor för att vi skulle kunna äta den och de gjorde vi. kan ju inte säga att aborre är någon hit, men de gick!

men jag kan inte mer är säga att vi har haft det jättebra, och jag hinner inte skriva mera för nu ska jag äta varma mackor med mamma och peter!

lots of love, anna ekström


RSS 2.0