sista kvällen i kiruna

ikväll är det här min & syrrans sista kväll i kiruna =( det känns jättetråkigt, det har varit så kul här och
tiden har gott så fort. men idag ska vi bara ta det lugnt, igår var vi och bada & basta på ett hotel. det var astrevligt, johan hade assköna kompisar! alma och jag satt och snackade med dom. dom betättade om ett ställe som kallades "mattisborgen" hahahaha vi började tokgarva! fattade ingenting, men kul var det =) och ena snubben, kallad karlsson på taket, han hade världens skönaste garv, skoja inte! satt och garvade i flera minuter, shit asså. nej men ikväll blir det ju lugnt som sagt, johan ska på ferrum och kolla när morfar spelar. han spelar i de gamla dansbandet changes. han kom upp till kiruna idag från småland. så det var trevligt. vi käkade middag alla tillsammans. jag, alma, johan, håkan, lena & morfar =) vi åt typ rengryta, de var riktigt gott faktiskt. inte varje dag man äter det.. menmen, ska inte skriva så mycket till. lägger ju in bilder när jag kommer hem och berättar lite om dem. vi var och åkte skoter idag oxå skulle jag bara tillägga.
men ni får ha de så bra!

lots of love, anna ekström

kiruna =)

nu är vi äntligen i kiruna! fast vi landade vid 13:10 . flygningen tog ca 1 och en halv timme, som beräknat alltså.
på dagen var de -2 och sol! nu är det väl kanske -10 . under dagen har vi fikat med johan och så. sen har vi åkt bil runt
i kiruna, johan har visat oss en del saker :) nu har vi precis avslutat middagen hos håkan & lena (johans föräldrar) . och för ni som inte vet de så är johan mammas kusin. nu sitter vi och väntar på att åka iväg och kolla på johans hockey, det ska bli kul faktiskt =)

men om inte annat så hörs vi imorgon!

( går tyvärr inte att lägga in bilder, glömde sladden hemma ) men lovar att lägga ut
när vi kommer hem! ha det så bra sålänge.


lots of love, anna & alma ekström

    

godnatt

Vi vill bara säga godnatt, vi ska snart sova. Jag ska ta en dusch och Anna ska ta bort sminket osv. Vi kommer nog inte hinna skriva mera innan vi åker imorgon. Vi ska vara kl tio i Sundbyberg, där pappa jobbar. Sen kör han oss till flyget som går typ 12 eller halv ett. Kommer inte ihåg.
Men vi skriver nog lite där uppe. Men det blir nog inga mängder. Men det kommer bli ett lååångt inlägg på Söndag. Kommer att sakna dom närmsta. Men vi ses snart igen.

Ni får ha de så bra resten av lovet.


systrarnaekström ute på stan (odenplan)

godnatt  / anna och alma

en dag kvar =)

sorry,sorry alla bloggläsare jag hade glömt bort bloggen lite, hehe. har haft fullt upp kan man säga,
men nu skriver jag igen =) idag är det ju som sagt en dag kvar tills jag och alma drar upp till kiruna, jippi! =)
det ska bli trevligt. idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt. håller fortfarande på att packa ner saker som jag
ska ta med mig när jag åker bort. det blir väl varma kläder, bikini ( hahaha, alma knows ) lite partykläder + mössa & vantar. men iaf, jag åkte in till stan idag för att köpa mig en ny navelpiercing på punktshop, men hittade inga fina =( så jag gick in på H&M och köpte ett par leopardfärgade trosor med rosa spetskant, thats hot! efter det åkte jag och solade i brandbergen i 20 min, så ringde madde och ville träffas i handen så tog bussen dit och träffade henne. vi gjorde inget speciellt, köpte cigg till henne sen åkte jag hem. och här sitter jag nu och ska gå och fylla på badvatten och ta ett härligt bad och drömma mig bort, haha =)

lär väl antagligen hinna med ett inlägg eller två när vi är i kiruna och kan hålla
er underrättade om våran lilla semester.


lots of love, anna ekström


longchamp väskor och chinos

vafan Anna.. du skriver ju aldrig.. komigen nu. Själv har jga inte så mycket att berätta om. Ska snart gå och gymma med brosan. missade morgon träningen. Så jag ska nog gå å gymma. Om jag orkar. Måste packa en del också. åhh Idag får jag pengar av Cornelia, 300 kronor. Hon ska köpa min väska . En svart longchamp lagom storlek med korta band. Själv ska jag köpa en ny. När jag kommer hem ifrån Kiruna. En mellan storlek brun eller någon lite ljusare eller en grön. Kollade nyss på longchamps hemsida och där hittade jag några fina väskor som jag vill ha. Sen kollade jag lite andra snygga kläder ska köpa chinos när jag kommer hem, och några snygga toppra, Om jag hittar några. Har inte hittat några på näten än.
Nu är klockan 14.08 och jag känner att jag måste tvätta håret. Så jag ska nog ta en dusch snart.
Sen kankse jag skiver igen efter de.
Men vi får se.

 

 

puss och kram




hej på er.

Kom nyss hem ifrån stan. eller aa de kankse var en halvtimme sen. Var på bio med någta kompisar. Är jättetrött just nu så jag orkar inte blogga mera nu.
Skriver nog lite innan träningen imorgon bitti. Men ni får ha de så bra sålänge. Hoppas att Anna skriver lite snart. Det var ett tag sen. Eller vad säger du syrran?
aja nu måste jag fixa till mej lite och sen sova.


haha jennifer med alla biljetterna

godnatt / alma


godnatt och sov gott

Så, nu är det dags att gå och lägga sig. Anna kom nyss hem så hon och pappa ska kolla på tv en stund tror ja.
Men jag måste sova. Ska upp kvart i nio imorgon. Vi får se om jag hinner skriva innan tävlingen. Men jag kommer att skriva imorgon iaf. Annars så gör Anna de.
 godnatt

glass med blåbär

Kollade nyss Melodifestivalen med pappa åt glass med blåbär till. Älskar de, tyckte inte om de så mycker förut . Men nu älskar jag de.
Ska kolla på Wallander nu.
Skriver nog innan jag går och lägger mej om jag inte somnar i soffan.



pussar

myslördag

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Det har jag, jag har bara tagit det lungt. Vaknade vid 10 över 12.. Då var Cornelia redan vaken. Men hon hade också nyss vaknat. Vi åt lite gelehjärtan som jag älskar. Eller godishjärtan överhuvudtaget, aja.  Sen gick vi ner och åt frukost. Satt vid bordet till halv 2 . Pratade med Pappa lite osv. Sen satt vi vid datan ett tag. Sen gick vi upp på mitt rum och städade undan lite kläder osv.
Efter de körde vi hem Cornelia sen åkte jag och pappa till Monica (som jag red hos förut) Vi pratade om mina pengar. Men vi kom fram till att jag skulle få ta 2 hopplektioner där. På Torsdagar, om det går bra för Veronica. För det är med hennes häst jag vill hoppa med där borta.
Så jag ska prata med henne om de. Juste jag ska träffa henne imorgon. Ska kolla på en hopptävling hon ska vara med på.
Så jag pratar nog med henne efter de.
Ikväll blir det en lugnhemmakväll med pappa. Är jättetrött så jag orkar ändå inte vara ute inatt. Så det passar bra.
imorgon blir det mycket. Först hopptävling, sen ska jag äta vofflor hos farfar. Sen på kvällen blir det bio med madde och kanske bea å jennifer :)
Men just nu lyssnar jag på musik, Takida - Handlake Village. Älskar den låten. Kan lyssna på över 100 gånger på en dag. Och jag skulle inte tröttna. Jag älskar nästan alla deras låtar. Jag förstår inte hur man kan skriva så bra texter och göra de till så bra låtar..
 Nu har jag inte tid med dehär längre. Ska skriva lite i den andra bloggen också http://almaiishere.blogg.se  som är min egna blogg. Har haft den i över ett år.
Åhh när vi åt middag nyss pratade vi om att vi snart åker Anna och jag. och för er som inte vet de så ska vi åka till Kiruna på Onsdag.
å jag tänker på hur kallt de är där uppe. Fan 25 minus... Det är jävligt kallt. Får inte så stor lust att åka upp dit när man tänker på hur kallt det är. Här nere är det 2 minus och jag tror jag ska dö när jag går ut. Men åt andra sidan tror jag att det blir jätteroligt där uppe :)
Vi tar ju med oss en massa varma kläder.
Hahahah nu måste jag sluta skriva ska kolla tv med pappa nu.



pusspuss

kaosfest hos tvillingarna sandberg..

äntligeeeeen! yes,yes,yes nu äntligen har jag sportlov ( eller egentligen sen i torsdags ) men de känns grymt bra.
var med emmy & olivia igår och kollade på lets dance, helt okej. sen gjorde vi oss i ordning för att dra på ferre hos jennifer & madeleine sandberg, 2 toppenbrudar, vi tog bussen till klenavägen och träffa där sofia & mary . vi gick tillsammans till festen, men när vi kom fram hade helvetet redan brutit ut. fulla peplpe överallt & poliser. great! men sen när alla typ hade taggat därifrån så gick jag & emmy in och snackade med madde & jennifer. dom var inte så lacka över de som hade hämt så de var ju skönt. sen fick jag, madde & emmy tokryck och ställde oss under fläckten och rökte och drack ramlösa =) haha! efter ca en timme, vid 1 tiden så drog vi hem .

och nu ska jag kolla på en beckfilm & bara softa! kanske skriver något mer senare ikväll när jag
vet hur kvällens planer ser ut då!

lots of love, anna ekström


Hinner inte just nu..

Är med Cornelia och Anna nu. Vi har nyss fixat till oss lite :) blir en hemma ikväll sen. Så vi tänker inte sitta vid datan. Skriver mer imorgon. 
 Anna kanske skriver lite senare. Men vi hörs.


kramis

Godmorgon

Godmorgon, är ni trötta? jag är inte så jättetrött. De är helt okej. Jag har nyss sminkat mej, ska snart platta håret och sätta i löshåret. Så jag hinner inte skriv så mycket mera nu. Kan skriva efter skolan. När jag har pluggat engelska.
Men vi hörs senare kära läsare.

kram / alma


ska sova nu, godnatt

Hinner inte skriva så mycket om denna dag. Men jag kan ta det lite kort. Gick i skolan hade matteprov som gick bra. Sen var de lite andra lektioner också. Efter skolan åkte jag och red , Jennifer följde med och tog lite kort osv.
Blev jättebra bilder, eller aa, några blev jättebra.
Efter stallet åkte jag till pappa<3.
Nu ska jag duscha och sen ska jag sova.Vi hörs imorgon sötisar.

  

godnatt
och pusspuss.


bara en vecka kvar!

hej alla bloggläsare!
sitter just nu i skolan, vittra på södermalm, och pluggar lite engelska. brode egentligen inte skriva nu men gör det ändå =) Idag vaknade jag vid halv 8 av att mamma ringde och väckte mig, hade ställt klockan på 06:20 men låg och snosade & tillsist stängde av mobilen, hehe . sen loggade jag in på datan en snabbis medans jag sminkade mig, och gick sedan ut till bussen vid 12:40 . en snabbis? och nu sitter jag här i skolan och ska strax gå på min idrottslektion vid halv 3. dagen hittils har varit aschill. har lite dåligt sannvete för att jag försov mig men lifes goes on! och idag är det bara en vecka kvar tills jag och alma drar upp till kiruna!!!! fan va kul de ska bli. men jag har snackat lite med mammas kusin på msn och han har berättat hur värdert är där osv. det är typ 25 MINUS GRADER! oh shit, jag tycker de är kallt här med 2 minus. men de ska bli jätteroligt. ser fram emot de som fan. kul,kul,kul...=) juste! ni som läste igår kanske vill se bilderna jag och min bästavän emmy tog igår ? jag lovade att jag kanske skulle lägga ut dem så här är några...

                                                                         anna ekström & emelie zetterlund
     
                                                          sådär ja, där har ni några bilder! inte så pjåkiga va ? (;


nej nu ska jag gå ut och ta en cigg och sen gå in på lektion!
ha en fortsatt trevlig dag!

lots of love, anna ekström

seg tisdagskväll, men...

tjingeling alla läsare!
vet att alma redan har skrivigt här, men fick bara sån lust =) nu har jag precis avslutat middagen med
min pappa, syster, bror och pappas gudson. fick korv & potatis, inget man ropar hej för precis, men dumt att klaga. jag och min bästa kompis emmy satt och snackade idag om våra gamla minnen och bilder. så jag gick in på datan hos brorsan och börja ladda upp bilder från typ -06 osv på facebook. hahahaha! fan man var ju inte snygg då asså, haha men de var ju så man såg ut :) emmy & jag fotade idag med min kamera, fick till en hel del heta bilds som kanske kommer upp på bloggen så småning om.det är en ganska seg tirdagskväll, men jag har upptäckt lite najs musik på datan. som bland annat fronda - vem sitter på min barstol, lyssnade jag jättemycket på förut. och såklart mina favoriter just nu, akon - right now & crossfire - lady! dom är hetast just nu, bara så ni vet de. och juste! vet ni..imorgon är det BARA EN VECKA kvar tills jag och syster drar upp till kiruna. vi har ett par släktingar där som vi ska åka och hälsa kul, det ska bli riktigt skoj. vi ska åka skoter, besöka gruvan samt icehotel, det låter riktigt najs. ni förstår allt där är i is! glasen, sängarna, väggarna, taket - ALLT! riktigt coolt.

nej nu ska jag tjata lite på pappa så han kan skjutsa hem mig till kära mor
så jag kan krypa ned i soffan med en kopp tea =)

lots of love, anna ekström


Polisförhör och Basket

Kom nyss hem , ska dra till bussen om 4 min. Ska möta Hanna i handen sen åker vi hit :D
skriver kanske då. Juste var på Polisförhör idag. Men de skriver jag mer om ikväll när jag kommer hem ifårn basketen. Som börjar 4 min över 7. Så jag är nog hemma vid nio.
Men vi hörs senare anna kanske skriver när jag är borta. måste springa nu,


pussar

/ alma

Ska sova nu

Anna har inte skrvit något idag. Hon har nog fullt upp. Idag var det en jobbig träning vi fick springa mycket så jag är ganska trött nu.
Ska snart gå in i köket och plugga lite. Har ju fysikprov imorgon som jag måste kunna. Jag måste ha ett g. Annrs blir de jobbig. Kommer bara halka efter i de ämnet ännu mer. Och de vill jag inte. Såå nu hinner jag inte blogga mera skrev nyss i min egna blogg http://almaiishere.blogg.se . Skrev lite där om dagen å så.
Men nu måste jag plugga. Blir nog mera bloggning för mig imorgon efter Matchen som jag skrev om i min andra blogg. Ta en titt så kommer ni förstå.

Ha de så bra. Kramar /  alma

Almas första inlägg

Hej på er , mår ni bra?
Idag var det en vanlig skoldag i Vendelsömalm. Slutade halv 4 , aa eller 20 över 3. Tog 824an med Jennifer och Julia i Brandbergen hoppade syrran Elli och madde på bussen :) Vid skyttensgata hoppade Linnea och iza på bussen så alla pratade :)
Jag hoppade av vid Torvalla och gick hem (vallavägen)
Nu ska jag avsluta och börja plugga en massa. Har Fysikprov imorgon, känns inte så bra.
Men de ska kännas bra innan jag går och lägger mig ikväll. Kanske hinner skriva lite efter träningen som slutar kvart i nio. Men vi får se.



en ganksa gammal bild på mig , sen sommaren 07. <3


härlig söndag 2/15 - 09!

glad söndag på er alla läsare!

idag är det en otroligt bra söndag tycker jag, kan räkna upp varför
- inte bakis
- inte tappat bort någonting
- bra hårdag, även fast de är söndag
- köpt nya skor med papii =)
- har inte slösat mer än 50 spänn denna helg!

man kan inte mer än säga att det har varit en nästintill toppenhelg! & de känns super, nu känns de inte lika hemskt att pallra sig upp till skolan imorgon, haha! nej men kort sagt så har helgen varit super. tjaffsa lite med morsan i fredags, men de fick aldrig något större utbrott så de räknas inte. igår, lördag, var jag med madde, ellie och maddes kille pierre, vi åkte runt lite i pierres bil i jordbro industriområde, var väl sådär men den drog vi till pierre och kolla på en skräckfilm. mirrors tror jag den hette. efter de träffade jag en killkompis i brandbergen, helt okej, snackade lite om melodifestivalen..
det var hans kompis som var sjöng i bandet h.e.a.t . så de var lite kul, sen efter det vid halv 3 tiden åkte jag hem :)
idag, söndag , så träffade jag min syster alma & pappa för att åka och köpa skor . ett par bruna stövlar, skitsnygga! efter det bjöd pappa mig & alma på thaimat, lite väl starkt med de gick ned ändå :)

det här var min helg, och jag hoppas att även ni hade en trevlig helg!
nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på american gansgster, asbra film!


lots of love, anna ekström

sura miner & en bakfylla

hej alla blogglärare!
den här bloggen delar jag med min lillesyrra, alma ekström. så ni vet :) idag började det med för min del att jag vaknade upp i min säng och hade megaont i huvudet. så grymt jävla bakis asså..skoja inte. jag hade varit och festat med agge i jordbro hos hennes killkompisar. det var astrevligt & dom bjöd på allt! så schysst! vi drack vin, öl & sprit. sen blev de LITE FÖR MYCKET, som de ibland kan bli för mig, haha! men vi hade iaf jättetrevligt :) ringde agge de första jag gjorde när jag vakna och snackade med henne i 44 minuter om våran partykväll, hon mådde inte bättre hon. tvärt om hade hon mått jättedåligt, stackare gumman! och inte nog med det, de är ju förfan alla hjärtans dag idag! shit hade glömt de fan :D haha, men de är ingen big deal. ingen kommer o grattar mig, men vet att dom älskar mig endå :)
sen började jag städa på mitt rum ( morsan dödar mig när det är stökigt ) så hon skulle bli glad, syrran vad hemma oxå så började vi snacka om vad vi hade hittat på kvällen innan. skulle ha köpt skot idag med pappa, men affären var stängd! matt. syrran skulle käka middag hos pappa, och för er som inte känner vår familj så är våra föräldrar skilda. men de är sjukt långt att åka så hon lackade på pappa så var cirkusen igång igen..:) men jag förstår henne..

nej nu tänkte jag äta tacos och lägga mig och kolla en beckfilm,
mår fortfarande skitpiss..men ni får ha de så bra!

lots of love, anna ekström

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0